Pages

Followers

27 April 2010

✿ I miss u so ✿

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Tuesday, April 27, 2010
Reactions: 
Salam (✿◠‿◠

Weekend lepas trip ke penang, aku bawa balik sekali "anak" kami si mimi ni. Kebetulan la dia baru ja bersalin minggu lepas. so lepas bincang dengan Encik hubby, kami decide bawa balik kampung sekali tinggalkan dia kat umah mama. Senang sebab mama memang sentiasa ada kat umah. Lagipun aku ni geli dengan anak2 mimi yang masih merah2 ni. Mama lagi suka la kan tinggalkan kat sana sebab kami selalu tak dak kat umah better tinggalkan dia kat sana. 

Dah balik KL ni, terasa sunyi pulak umah tak dak mimi ni. Yer la, selalu balik, dah ada yang tunggu di balik pintu. Kali ni balik, tak dak sapa pun yang tunggu. Semalam, Encik Hubby tak dak pi men badminton, terasa sunyinya umah..Adehhh..Tak leh jadik ni, lepas bincang dengan Encik Hubby, minggu kami decide balik kg sekali lagi utk amik mimi bawa balik KL.

Petang semalam, balik keja kami  terus pergi kedai belikan sangkar yang lebih besar lagik utk dia dengan anak2 nanti. Gambo later la ok sebab Encik Hubby tak pasangkan lagik.

Haishhhh..tak sabarnya nak tunggu esok petang. Tadi mama tepon bgtau mimi demam. Tak mau makan, tak mau kuar bilik langsung. Selalu sekali panggil ja dah kuar dah dari bilik tue. Ni terbaru, kuar kat depan pintu dok panggil la mana tuan dia. haishhh risau la..


Sabar yer mimi..esok petang ibu dengan papa balik jumpa kamu (✿◠‿◠ )     

p/s: ini lah anugerah nikmat Allah s.w.t , Kucing yang kita sayang pun tahu sayangkan tuannya ✿

0 komen:

Related Posts with Thumbnails