Pages

Followers

04 May 2010

✿Menjawab tag dari Man & Mar✿

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Tuesday, May 04, 2010
Reactions: 
♥Assalamualaikum

Visi N3 kali ini adalah untuk menjawab tag dari Semalu SK a.k.a Man & Mar . Sorry ye Kak Mar, tag dari akak ni dah lama tertangguh. Hampir sebulan rasanys disebabkan terlalu sibuk dengan tugas-tugas harian di opis. chewah.. 

1.Go to your photo files… Select the 8th photo folder.
( kalau takde sampai 8 folder..pada first folder pun ok gak..)
2.Select the 8th photo in that folder.
(kalau takde sampai 8 gambar..cari la gambar yang terakhir..)


3. Post that photo along with the story behind it.
Godek-godek ni la hasil gambo yang aku dapat. Pic ni di ambil pada hari pernikahan aku dan hubby (21.12.2008). Lepas akad nikah, terus ke Kedai Andaman Norsalela (isterinye Mak Andam, Suaminye Photographer) utk make-up dan tukar baju sanding.  Pas siap make-up, Abg Wan terus shood beberapa gambar kat studio utk lihat hasil make-up aku ni serasi ke tak dengan aku. (Risau jugak kang jadi mcm pelakon Opera Cina) hehehe..

4. Then challenge 8 blogging friends to do the same!
 Antara yang terpilih :)
  •  http://thesomellomels.blogspot.com/
  • http://akuanakarun-dila.blogspot.com/
  •   http://caersasuke.blogspot.com/
  • http://anakabdulrazak.blogspot.com/
  • http://thetrulycha.blogspot.com/
  • http://coretanperantau.blogspot.com/
  • http://smartiegurl86.blogspot.com/
  • http://ashbiesofiany.blogspot.com/
P/S : Siapkan homework yer murid-murid :P     

1 komen:

✿ shuhada on May 4, 2010, 10:03:00 PM said...

I kena tag! nanti ada time i buat ockey! Pis!

Related Posts with Thumbnails