Pages

Followers

22 June 2011

Wordless Wednesday :: Lalinkfixa with hubby

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Wednesday, June 22, 2011
Reactions: 
6 komen Links to this post

Assalamualaikum w.b.t
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang

Boleh rujuk di SINI ya kawan-kawan :) 
Sharing is caring :)

~Nikon D5100~

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Wednesday, June 22, 2011
Reactions: 
0 komen Links to this post
Assalamualaikum w.b.t
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang

Rentetan daripada post ai 2 bulan lepas mengenai  Hadiah Birthday My Sayang , akhirnya dapat juga membuat pilihan yang tepat sempena birthday hubby. Mulanya ai rasa macam nak belikan kamera DSLR Nikon D3100 jer untuk hubby. Lagipun kami bukan lah golongan amatur lagi dalam hal bergambar ni. Tapi bila dah sampai kat kedai, mata terpandang Nikon D5100 model keluaran terbaru. Sampaikan pekerja kedai pun mengaku belum sempat explore lagi model ini sebab baru sangat keluar.


Mengikut nasihat pekerja di kedai kamera tu kalau sekadar untuk baru mula belajar boleh jer pakai model ni. nanti bila dah pandai boleh beli lense baru jer tambah. So atas dasar advise dari yang pakar ditambah dengan permintaan hubby yang nak model ni maka kami ambil keputusan beli je la model ni. Lagipun harga model D5100 dengan D3100 ni lebih kurang je la beza sedikit je.Apa salahnya tambah skit untuk dapatkan model terbaru kan.

For my hubby, this camera special for u :) 


 Sharing is caring kan so haruslah si isteri ni pun menggunakan kemudahan yang ada ni sebab si isteri lebih banyak travel daripada si suami. hehehehe..

Celebration di adakan secara kecil-kecilan. mula plan nak buat suprise tapi membe kitorang dah kantoikan keadaan so xjadi la buat celcbration. hihihihi..memandangkan ofis hubby sebelah dengan Pavillion jadi ai belikan kek The Coffee Bean jer sebab time tu pun semua kedai kek dah tutup. That's why la xboleh tulis atas  kek tu.



Happy birthday dear, May Allah bless u and our family forever. Semoga menjadi suami yang soleh dan dady yang terbaik buat anak-anak kita nanti. I'm proud to be your wife sayang :)

21 June 2011

Semangat baru (^_~)

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Tuesday, June 21, 2011
Reactions: 
2 komen Links to this post

Assalamualaikum w.b.t
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang

Tiba-tiba semangat nak deco blog sangat membara setelah sekian lama blog ini sunyi sepi tanpa update dari ai. hihihi..Memandangkan kerja-kerja di ofis tak der maka masa yang senggang ini haruslah digunakan dengan sebaik mungkin untuk menaikkan semangat supaya rajin-rajin update blog kan :) 


Terima kasih kepada readers yang sudi singgah di blog ai tinggalkan jejak dan komen. So ai boleh membalas kembali jejak uols. Maklumlah sejak hidup PJJ (perkahwinan jarak jauh) ni semua benda kena buat sendiri tanpa bantuan yang tersayang. that's make me strong :) jadi masa nak berbloging tu agak terhad sebab perlu uruskan hal lain yang lebih penting. 


Insyaallah ai akan perlahan-lahan update blog ni balik. Mungkin kita boleh berkongsi ilmu dan pengalaman kan kawan-kawan. 


Take care.

Related Posts with Thumbnails