Pages

Followers

30 September 2010

happy!!~

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Thursday, September 30, 2010
Reactions: 
0 komen Links to this post


Saya sangat happy dengan layout baru saya :))

29 September 2010

Magika

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Wednesday, September 29, 2010
Reactions: 
4 komen Links to this post


Jom tengok Magika this weekend nak??
Sapa yang dah tengok?? any comment please!!~
Tq lalink~


14 September 2010

Gathering after 12 years!!~

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Tuesday, September 14, 2010
Reactions: 
3 komen Links to this post









Reunion, reunion, reunion!!~
Tu la aktiviti yang semestinya ada pada Hari Raya Aidilfitri memandangkan yang mana keja di perantauan semua mesti balik kampung beraya bersama keluarga so pada Hari Raya Ketiga yang lepas, sempat jugak la saya beraya merangkap menghadiri majlis reunion membe2 sekolah rendah. Rasanya dah 12 tahun tak jumpa. Masing-masing dengan bermacam ragam. Bila dah besar ni, semua dah makin bergaya. Yang lelaki dulunya kalo comot, sekarang dah masing-masing hensem bergaya. Cuma yang tak berubahnya, nakal mcm dulu tu tetap ada.

Thanks to Muzamir sebab willing utk menyediakan dan sponser rumah sebagai tempat perjumpaan. Yang paling penting, mee rebus mmg mantoppp!!~

Rindunya saat-saat belajar dulu. Teringin nak tengok meja kat kelas dulu.

[Guys!!~ Keep in touch ok!!~]

Selamat Hari Raya

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Tuesday, September 14, 2010
Reactions: 
0 komen Links to this post

Rasanya belum terlambat lagi utk saya dan suami mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin kepada kawan-kawan blogger sekalian. Biasa la tengah - tengah mood nak raya sebelum ni, byk sgt keja kena siapkan so nak post entry baru pun terpaksa delay dulu siapkan keja dulu sebab nak cuti panjang di kampung. keh keh keh..

Mood raya masih ada walaupun suami terchenta sudah pun pulang ke KL meneruskan tugas dan tanggungjawab kepada agama, bangsa & negara. chewah!~ Namus saya masih lagi dikampung. Esok (Rabu) ptg InsyaAllah, suami akan balik ke kampung semula. Khamis pagi baru kami balik KL bersama-sama. Mana mungkin la saya nak drive sorg2 dari Perlis ke KL nanti.

Akhir kata dari Fiza sekeluarga, Salam Aidilfitri, Maaf zahir & batin andai ada ketelanjuran semasa saya post entry-entry saya sebelum ni. Yang baik itu dari Allah s.w.t dan yang buruk itu dari diri saya sendiri. sesungguhnya saya sebagai manusia di bumi Allah ini tak pernah terlepas dari melakukan kesalahan.

Salam Aidilfitri
Maaf Zahir dan Batin
Daripada:
Hafiza & Shaharizal Sekeluarga.


Related Posts with Thumbnails