Pages

Followers

16 April 2010

NUFFNANG : ADE SAPE-SAPE YANG DAPAT MEMBANTU??

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Friday, April 16, 2010
Reactions: 
Salam

Saya budak baru belajar. Ade tak sesiapa yang boleh tolong saya berkenaan masalah saya di bawah ini?
  


Gambar di atas di dalam keadaan "PREVIEW" ketika dalam layout setting.


TETAPI

Ia jadi begini selepas di "SAVE"


Ingatkan nak letak ads Nuffnang kat atas tue. dah byk kali try tataw la kenape jadi mcm nie. ada tak sesiapa yang baik hati boleh tolong saya? saya amat menghargainya =)


 

2 komen:

✿ shuhada on Apr 18, 2010, 11:32:00 AM said...

hi dear. rasanya tu dh ok tu. bila preview mmg dia kuar cam tu. tp dh ada nuffnang punya lambang kat bwh tu, perasan tak.. rasanya just save n ok. tp apa2 ingat, jdn lupa save dulu layout asal. if anything boleh backup. ok.

MoHd HaNiFf a.K.a iKhWaN on Apr 18, 2010, 7:09:00 PM said...

cube pi kat edit layout,,alihkan nuffnang uh di bawah sekali,, kalau xleh jugak sy xpasti coz sy mengalami nye jugak dulu,,tapi bila di alihkan ke bawah sumernye ok..

Related Posts with Thumbnails