Pages

Followers

27 December 2010

Bila saat saya mula membebel~~

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Monday, December 27, 2010
Reactions: 
0 komen Links to this post
Salam semua..

waaahaaaa dh lama blog ni tak berupdate kan! sorry la banyak benda yang saya perlu dahulu settle kan sebelum nak mengupdate blog ni. Tunggu betul2 ada banyak masa terluang, idea mencurah-curah baru la boleh update blog dengan senang hati. Tak begitu kawan-kawan? waaaaaa u look likes very the bz woman la pija!~ keh keh keh..

Hujung-hujung tahun ni la saya sangat2 bz. Mana dengan dok pulun nak siapkan keja, nak kejar due date utk close akaun lagi dan jangan tak tahu, dalam perkhidmatan awam yakni goverment a.k.a kerajaan ni semua bayaran yang dibelanjakan pada tahun semasa perlu diproses bayarannya pada tahun semasa jugak.Senang cita, tahun ni punya belanja, tahun ni jugak bayarkan. kalo dah masuk tahun beru nanti, banyak la step lain yang kena ikut sebab kena minta kelulusan Kementerian Kewangan. Haaaaaaa susahkan? Dan atas dasar tanggungjawab itu lah saya perlu selesaikan segalanya sebelum close akaun 2010 ni. Bz nyaaaa bz bz bz~




Tq uncle google

Apabila hujung tahun jugak la musim "mengawan" maka ramailah saudara mara dan sahabat handai yang mengambil peluang utk mengakhiri zaman solo n single mereka :)) 
Selamat Pengantin baru di ucapkan kepada mereka semua yang mana telah selamat di Ijab Kabul  dengan pasangan masing-masing. Semoga kalian sekeluarga berbahagia hingga akhir hayat Aaaaminnn..




  Tq uncle goole

Dan tidak ketinggalan jugak para para jemaah haji yang telah selamat pergi dan pulang ke tanah air dari menunaikan fardhu haji dari Mekah Al-Mukarramah 




Gambar dari Incik Google

Tapikan dalam banyak2 membebel ni, pagi ini bila buka blog ni saya tengok followers saya dah berkurangan seorang la! hurmmm... tak pe..saya tak paksa pun sape yang nak follow blog ni, bukan nya hebat mane pun blog saya ini..cukup apa yang dihasilkan adalah keikhlasan dari hati saya sendiri. Saya bukan bloger sepenuh masa jadi saya minta maaf kalau la saya tak update blog ini membuatkan anda semua merasakan saya tidak serius utk terus berbloging. Haruslah diketahui yang saya masih ada banyak kerja lain yang perlu saya dahulukan lagi. kan kan kan ??  Jangan la follow saya semata-mata nak saya jadi follower awak tapi bila saya lama tak berupdate blog, awak terus pangkah saya dr senarai blog list awak! huh! menci tau..pagi-pagi lagi dah touching!~ haishhhhhhh~



Bye~~ Peace No War !~






Related Posts with Thumbnails