Pages

Followers

15 April 2011

Home Stay di Kampung Baru KL

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Friday, April 15, 2011
Reactions: 
0 komen Links to this post

Semalam after balik kerja, terus pegi Kampung Baru tengok home stay yang telah di tempah untuk kawan-kawan Incik Hubby nak turun KL weekend ni 20 orang. Bukan x nak bagi diorang duduk di rumah tapi rasanya kalo dah sampai 20 orang mau runtuh rumah tu. hikhikhiks lagipun mungkin nanti diorang tak selelsa nak tidor kan so better cari home stay la budget pun tak mahal sangat.

So petang semalam pegi la tengok macam mana keadaan biliknya di LTM Slumber Lodge hasil dari carian di google. Thanks banyak2 En. Lotfee. Lepas tengok keadaan bilik yang ok, persekitaran yang bersih dan selesa Incik Hubby setuju nak booking terus bilik untuk 20 orang. Harga pun x mahal memang berpatutan la dengan services yang disediakan. 

Terima kasih En. Lotfee. Kalau services memberansangkan, lepas ni boleh lagi kita berurusan :) 


Pejabat LTM Slumber Lodge



Apa hadiah birthday yang sesuai utk Incik Hubby?

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Friday, April 15, 2011
Reactions: 
0 komen Links to this post

Asslamualaikum w.b.t 

A very good morning uolssss.. Selamat hari Jumaat buat semua. Semoga keberkatan di hari Jumaat penghulu segala hari ini memberi rahmat kepada anda semua. 

Haaa boss dah masuk opis selepas 4 hari berada di Kuching bagi memberi sokongan pada Pilihanraya di Sarawak tak lama lagi. So tikus-tikus yang  bebas berkeliaran selama 4 hari ini sudah bertukar menjadi baikkkk la kan. Keh keh keh.. 

Berbalik pada tajuk entry kali ini, saya nak minta tolong kawan-kawan smua suggest kan apa hadiah yang paling sesuai utk birthday Incik Hubby yang akan datang pada Isnin depan (18/04/2011). Isnin ni saya dah apply cuti untuk celebrate birthday dengan dia :) 

Mula-mula rasa mcm nak tempah kek kat Miss Nonie untuk sabtu ni tapi hari sabtu saya nak ke Seri Kembangan pulak ambil cookies order pada ex-boss saya dulu. Jadi nak terkeja-kejar pulak lai ke Petaling Jaya takut x sempat. Beside that petang tu dah janji dengan membe dari penang n johor (wida, zue, Y) nak bawa diorang jalan-jalan kat Pasar Malam Jalan TAR. Takut nanti Kek ke mana, shopping ke mana pulak kan. huhuhu.. 


Ipad pun ok gak kan? 



Incik Hubby pernah cakap nak beli DSLR ni since dia balik dari Bangkok sebab dia dah jatuh hati gila nak belajar jadi photographer pulak. Sebelum ni nak minta posing jadi model pun susah! 


Ferariiii sun glasses ni pun smart utk Incik Hubby :) 

Mana satu pilihan awak yer? kalau ada suggestion lain pun saya terima juga :) 





14 April 2011

Nur Qistina Amani

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Thursday, April 14, 2011
Reactions: 
0 komen Links to this post
 Assalamualaikum w.b.t

Selepas Incik Hubby balik dari Bangkok , kesempatan yang ada kami gunakan melawat Kak Zai yang baru bersalin. Alhamdulillah dikurniakan baby girl. Sepatutnya hubby Kak Zai si Bob pun pegi jugak Bangkok dengan Incik Hubby tapi memikirkan Kak Zai yang sedang menghitung hari nak bersalin. Nasib baik jugak la Bob x join the club sebab kebetulan Kak Zai bersalin time hubby ke Bangkok. 

Bob ni kawan Incik Hubby. Memang kami rapat mcm adik beradik. Mak Bob tinggal sekali dengan diorang jadi dah mcm mak kami jugak la. Anak bob si wawa pun memang dh close sangat dengan kami ni. Bahagia hidup ada sahabat baik mcm ni. Sykur sangat2. 

Malam tu sampai ja rumah Bob di putrajaya, si Wawa cakap "aunty,aunty, wawa ada baby" . Then aku jawab "baby? mana wawa ambil baby tu?" si kecik ni menjawab "wawa ambil kat spital tadi. Aunty nak ke? bawa la balik baby ni " hihihihi..masih belum boleh terima keadaan yang dia dah jadi "kakak". 


wawa kat sebelah :) 


Nur Qistina Amani


Ada gaya x jadi mummy? 

Harapannya semoga Amani baik-baik aja sihat tubuh badan dan membesar menjadi seorang anak yang solehah. Ameeennn.. 

~ Dan secebis harapan dari kami berdua, semoga Allah s.w.t mendengar permintaan kami yang satu ini~





~Blog kita, wajah kita~

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Thursday, April 14, 2011
Reactions: 
1 komen Links to this post

Asslamualaikum w.b.t

Haishhhhhhh!! Lamanya blog tak ber'update'! Maaf lah kawan-kawan yer..semenjak dua tiga menjak ni ada saja keja yang nak kena settle dulu jadi masa nak hapdet tu terpaksa dikorbankan. hahaha..balik rumah pulak terus bizi dengan hal-hal di rumah jadi memang tak sempat :( 

Header baru, wajah baru dengan harapan semnagat baru ye tak?? hehehe..harap-harap lah..minat terhadap blog tak pernah hilang cuma masa saja mencumburui kita. chewah~~ bahasa menunjukkan bangsa! :) 

Tajuk header pun sudah di tukar hokey! Harapnya dengan wajah yang baru, semangat menbara nak hapdet blog pun terus berkekalan dalam diri ini :)) 




Related Posts with Thumbnails