Pages

Followers

04 December 2009

~Hazim Hizaruddin~

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Friday, December 04, 2009
Reactions: 
0 komen Links to this post

Salam Blog..

Ha..comel tak baby kat entry aku nie?

Boy ke girl? cuba teka..comel tak?

Kalo korang nak tahu, seminggu sebelum kita menyambut Qorban ritu

kami telah menerima kehadiran ahli baru dlm family kami..

Abang aku telah menerima cahaya mata pertamanyer..

nama diberikan sebagai Hazim..

Berat sewaktu dilahirkan 3.3 kg..

Comel budaknyer tapi..kuat nagis..

hehehhe..besa la boy kan..kuat nangis la sbb lapar..

hehehe..ape-ape pun kehadiran hazim ni telah menambah seri dalam family aku..

specially mama aku la..

bukan main excited lagi dia bila dah dapat cucu ni..

almaklumla cucu pertama kedua-dua belah pihak la katakan..

sedara yg dtg pulak sebuk jugak bertanya: mak ngah bila lagi nak dptg baby??

aku pun tataw nak jawab ape..dah belum rezeki aku lagi kot..

lagipun kalau bersalin serentak, mau pening mama aku nak tengok

dah la kawin serentak, nak bersalin serentak, pening kepala cik ani nak ligan cucu

sorang kat SP, aku kat KL mana satu dia nak mai kan..

so tak pa la kalau abg dulu pun..

lagipun bak kata iklan DIGI: Akukan Abang!

so abg kena menang la..kan kan kan??

Kami sekeluarga happy sgt dgn rezeki yg diberikan..

Yer la, dah lama rumah aku sunyi tak der budak kan..

anak2 mama sume dah besar panjang kan..harap cucu jer la..

mama dulu sebuk jer nak dtg kL sbb boring dok umah sorg2, skrg dah tak sebuk dh..

yer la dah ada cucu nak tengok..ada jugak la masa diisikan kat kg tue..

hhihihii..

Kpd Abang & K. Zura, takniah ok =)


03 December 2009

Hari Inovasi KPWKM 2009

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Thursday, December 03, 2009
Reactions: 
0 komen Links to this post
Ni gambar-gambar sekitar Hari Inovasi KPWKM 2009.. Kebetulan aku dilantik sebagai pembaca ikrar pada majlis ni. Dan yg paling penting,
aku juga turut hadir sbg jemputan utk Pemenang
Konvensyen KIK 2009..
Selain itu, Bhg Kewangan jugak turut memenangi Anugerah Kualiti Ketua Setiausaha KPWKM bg Kategori Pengurusan Kewangan 2009.. Apalagi, 2x la Dato' SUB naik pentas terima trophy.. =) Korang tengok la gambar -gambar ni ok.




sempat lagi posing ek korang ni..



Arini sume org Kewangan ada kat sini, 2 org kat opis, jaga opis =)



Wajah-wajah kegembiraan =)



Bergambar kenangan bersama Consultan: Prof. Hisham a.k.a Brother Sam.
tQ brother sam & cikgu Rahman.

Kemenangan K.Q Gruop

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Thursday, December 03, 2009
Reactions: 
0 komen Links to this post

Asslamualaikum blog..

Kali ni aku kembali lagi setelah sekian lama aku sepi.
chewah~ hayat...tak hengat donia punya la..ekekkekekeke..
setelah lama aku stop kejap hapdet blog ni ,
kali ni aku kembali utk tunaikan aku punya janji nak hapdet blog ni bila aku dah free skit..
Kali ni nak citer pasal kemenangan group aku pada Konvensyen KIK bulan lepas..

Johan tue beb..
sapa sangka kan?
Rezeki & Kepercayaan yg diperolehi hasil dr kerja keras group aku.
Sume org terkejut bila dah tau result..tambah2 lagi kami sume ni la.
yer la, sebenarnya x jangka pun nak menang, tak target langsung nak menang..
Masuk konvensyen ni sbg arahan dari bos jer..
Tp dah nama pun rezeki kan..kemenangan berpihak pada kami jugak..
Alhamdulillah..Syukur ke hadrat Illahi dgn rezeki ni..
x sia-sia usaha kami..balik lewat mlm nak siapkan slide..
dua mgu sebelum final mmg tekanan hebat la..
mana nak siapkan keja kat opis lagi, nak buat slide lagi.
nak otter slide lagi..hadoiiii..
kalam kelibut sumenye..tp ni lah pengorbanan namanya..
dan atas dasar itu..balasannya yg kami terima sangat setimpal dgn keja yg kami buat..
Tapi..bila dah jadi johan ni..tahun depan kena la bertanding lagi..
Tapi masuk peringkat Wilayah pulak..
Wakil Kementerian Pembangunan Wanita Keluarga Masyarakat
lawan dgn Agensi kerajaan yg lain di peringkat wilayah pulak.
Itu tahun depan punya cerita pulak ok..

Utk Ahli Kumpulan K.Q Group:
En.Hisham, En. Farouk, Pn. Harliza, Cik Mar, Ain, Dila, K.Ina, K. Syuro:
Terima Kasih atas kerjasama yg diberikan.. Ini sume kemenangan kita bersama.. Hasil dari Kerjasama dr sume ahli kumpulan.. Semoga kemenangan berpihak pd kita lg utk tahun hadapan.. InsyaAllah..Aamin..

Jom kita tengok gambar-gambar sekitar Final & Hari Inovasi KPWKM..
Hadiah disampaikan oleh YB Menteri PWKM, Datuk Seri Shahrizal Abd Jalil yg terchentaaa..
Check-it out..



Presenter : Aku & En. Farouk =)


Pengenalan Ahli Kumpulan



CC turun jugak utk beri sokongan =) tQ cc..



Sesi bacaan doa utk mengiringi persembahan kumpulan K.Q
p/s: enterframe pulah mamat JKM WPKL tue.



Sempat lagi bergambar sebelum masuk dewan. Dah la boria sume baju sama jer..
hihihihi..kalo nak tahu..ni la baju korporat ktorg!
Related Posts with Thumbnails