Pages

Followers

04 November 2010

Cik Warnida giveAway

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Thursday, November 04, 2010
Reactions: 
5 komen Links to this post
atrikh tutup penyertaan : 1 Disember 2010



GiveAway ketiga ini datangnya dari sahabat blogger saya juga iaitu Cik ezzatie. Thanks ezzatie sebab sudi tagkan akak yer..ni pun dah terlewat siapkan tag ni sebab busy dgn kerja-kerja di pejabat. +_____+

GiveAway ni dibuat bagi meraikan 3rd Anniversary blog Cik Warnida yang somel ini so beliau bermurah hati utk menagdakan giveaway ni. Hadiah?? itu Rahsia!!~..haaaa..kalo nak tahu ape hadiahnye, kena la join GA ni dan jadi pemenang baru la tahu ape hadiahnye..hehehehehe..tipu jer..hadiah akan dimaklumkan dalam masa sebulan so kena rajin2 la menjenguk ke laman blog cik warnida ni ^_____^

So Sahabat blogger yang bertuah :

' Give Away Nazz@Purple '

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Thursday, November 04, 2010
Reactions: 
4 komen Links to this post
Tarikh Tutup Penyertaan : 12 Nov 2010 (12.00 am)

Cerita giveAway datang lagik yer.. GiveAway contest saya yang kedua jemputan dari sahabat blogger saya En. Notami Yang Baik Hati ..baik ke?? mesti la baik hati kan..kalo tak, takkan la Bro Notami ni nak jemput saya join contest ini kan.hikhikhik Thanks En. Notami yang baik hati =)

Ini adalah first GiveAway dari Nazz@Purple.. Purple?? hurm..i like purple very much!!~

Pemenang yang bertuah akan dipilih oleh Cik Nazz@Purple mengikut cabutan bertuah so sape2 yang bertuah tu akan menerima hadiah felt keychain dengan nama anda sendiri dan di belakang keychain pulak akan diletakkan nama sesiapa sahaja yang anda nak seperti nama hubby ke..bf ke..bff ke..dan sebagainye..

Saya mau tag :
So lets support this giveAway =)
pada yang tak kena tag tu, kalo nak join pun amat di alu-alukan =)

03 November 2010

My beloved Mimi and Tommy

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Wednesday, November 03, 2010
Reactions: 
6 komen Links to this post
Ini Jam entry pasal kucing pulak. Sememangnya keluarga saya memang jenis sayang kucing. Dah menjadi tradisi kami dah membela kucing ni. Jgn tak tahu, bela kucing pun satu terapi jugak. yer la balik keje penat2 tengok keletah diorang ni boleh buat ilang penat =)

Mimi nama diberi.Asalnye nak letak Bella tapi memangdangkan mama saya asyik panggil Mimi jer lama-lama terlekat la nama mimi ni dengan die. so kami namakan dia Mimi. Mimi ni hadiah wedding anniversary dr En.Hubby kpd saya. =)

Dia lah pengubat duka saya skrg.. Ibaratnya macam anak la kan..tak der die, rasa sunyi pulak rumahku..Pernah dulu kami tinggalkan dia di kampung buat sementara waktu, sunyinya rumah. Yerla selalu balik keje ada jer dia tunggu disebalik pintu..haishhhh tak leh jadi mcm ni, kami decide bawa la dia balik ke KL ni..

Mimi ni manja sangat. Pandai pulak tu..tidor mesti nak dlm aircond. haduiiiiii..Mimi oh Mimi..
Then, di mana kami berdua ada, di situ la dia ada..hahahahaha..mcm anak kan?
kalo balik kg di Perlis, mimi tak banyak ragam sepanjang 6 jam perjalanan ke Perlis.
Alhamdulillah..senang kami nak bawa dia balik kampung..

Tapi satu habit buruk si Mimi ni, dia ni pentingkan diri sikit. dia tak kesah anak dia kat mana. yang penting dia senang..anaknya kami tinggalkan di kampung utk mama..kalo balik kampung, dia tak suka la si anak ni main2 dgn dia. yang si anak pulak asyik la nak berkepit dgn ibunya +_____+
Kesian si Tommy (Nama tommy diberi sebab dia yang paling nakal)

Ni la peneman sunyi saya ^__^



cumi kesayangan iwan =)


ciki dlm kenangan =(
Telah bertukar pemilik dan skrg dia tinggal di putrajaya



Ni la rindu seekor anak pada ibunya =)


Ibu..saya nak tidur sebelah ibu boleh??


Ibu taknak diganggu.huhuhuhu..
[Mimi ni ibu yang pentingkan diri sendiri.hahahaha..
tak suka anaknye dekat2 dgn dia. dpaat penampar free jerk' nanti =( ]


bestnye dapat tidor dengan ibu saye ^_____^


Ibu peluk la saya +___+


Ibu taknak peluk saya tak pe la +____+


Ini jam semuanya masih kecil lagi dlm umur 2 bulan kot.
2 ekor dah dijual =(
cuma tinggal seekor je utk Mimi.

Birthday party Mr.Pat

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Wednesday, November 03, 2010
Reactions: 
0 komen Links to this post
Last week dalam demam-demam tu saya gagahkan semangat dan diri jugak menghadiri jamuan ringan meraikan birthday seorang sahabat baik kami yang seorang ni..walaupun demam tak ok lagi tapi kalo mastermind tak turun padang mana meriah kan. hahahaha..

Berbekalkan sebiji Kek Birtday hasil sentuhan Kak Zai tokey kek yang marveloussss ni. =)
Kami kumpulkan semua kawan-kawan yang lain utk buat suprise pada Mr Pat ni.
Jom layan pics ni =)


"Allah selamatkan kamu..Allah selamatkan kamu..Allah selamatkan Mr. Pat, Allah selamatkan kamuuuu"


wish dulu baru tiup =)


kan dah kena sembur!~


pasrah =)


Hadiah bunga semperna meraikan kejayaan Pat as a Mq melayu pertama di Perlis =)


best dapat bunga =)


En.hubby?? hahahahaha our great mastermind hikhikhik



Sahabat - sahabat yang sentiasa menyokong kami 
i luv u all so much
mmmuuuaahhhh
=)
Related Posts with Thumbnails