Pages

Followers

21 April 2010

Happy birthday Encik Hubby

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Wednesday, April 21, 2010
Reactions: 
18/04/2010 - Ahad-

Arini birthday Encik hubby =) nampak gayanya minggu ni ceta kat blog aku ni pasai birthday ja la kan. tak pa, mcm mana pun nak sharing jugak. Kan Sharing is Caring?? Hahaha..Ok, meh kita sambung balik pasai birthday Encik hubby ni ok.

Sebenarnya idea utk buat suprise birthday party ni dah dirancang sebulan lebih awal. Thanks to
* Kak Zai * kerana sanggup bersusah payah utk tolong delivery kek beserta bunga kat aku di Grand Dorssert Subang Hotel, Subang. Aku order kek online saja sebab senang dan mudah. Ditambah lagi berurusan dengan tokey kek yang memang sempoi, lagi la senang. =) Tq so much Kak Zai!

Kebetulan kami berdua ada acara ilmiad kat sana on that day so aku amik kesempatan utk suprise kan hubby kat sana dengan member2 yang lain. hehehehe..gambar tak banyak pun. sempat amik gambar kek je dengan bunga. later aku upload lagi ok +__+

 Kek yang ditempah di delivery koi 5.00 ptg so aku minta bantuan dengan banquet hotel utk simpan dulu kek kat freeze hotel. Thanks to En danny atas kebaikan hatinya menolong aku =) so petang dalam koi 6.30 lepas habis kelas, kami sama2 kuarkan kek dari belakang dan nyanyikan lagu "Allah Selamatkan kamu.." so touching..bak kata hubby +_____+

Jom layan gambo yang mana ada :


Special kek utk Encik Hubby

 
Cupcakes mesti ada.. wajib!!


A simple bouquet of roses for my hubby~ simple je kan?

Untuk Encik Hubby a.k.a En. Shaharizal Mukhtar :
  • Happy birthday abang..
  • semoga panjang umur
  • dimurahkan rezeki melimpah-ruah oleh-Nya
  • Semoga kita akan dikurniakan rezeki yang 1 dari Allah s.w.t
  • Cepat2 jadi MQ!!!!
P/s: Thanks bnyk2 pada suma yang bagi kerjasama utk suprisekan encik hubby specially utk Kak zai dan suami yang sanggup susah payah delivery kek dan bunga, mila dan suma yang terlibat. thanks! Great-fantastic-Yess!!!

-Gladys-

7 komen:

siti nurkhijah on Apr 22, 2010, 11:37:00 AM said...

wow...bestnye..

kek BMW lagik tu..

H.A.F.I.Z.A on Apr 22, 2010, 12:32:00 PM said...

thanks! Encik hubby minat gila dengan BMW =)

Misz_zana'85 on Apr 22, 2010, 2:49:00 PM said...

Ouhuh, nak buat jugak lah nanti!! :D

Misz_zana'85 on Apr 22, 2010, 2:54:00 PM said...

Erk, kek online tu ape link nye ek? :))

H.A.F.I.Z.A on Apr 22, 2010, 3:03:00 PM said...

hye miss zana.. thanks 4 follow me :)
ini linknye:
http://mypu3cakehouse.blogspot.com/2010/04/kek-bmw-fr-fiza-utk-shah.html

Misz_zana'85 on Apr 22, 2010, 3:17:00 PM said...

tq :))

H.A.F.I.Z.A on Apr 22, 2010, 3:40:00 PM said...

u welcome :))

Related Posts with Thumbnails