Pages

Followers

24 February 2010

Makna di sebalik H.A.F.I.Z.A

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Wednesday, February 24, 2010
Reactions: 


Salam korang sume.. Have a good good morning and good good day (^_^). Chewah~ bukan main happy lagi arini? pagi2 dah ada entry ni?? selalunya pepagi mcm ni aku masih lagi bz dgn keje opis. apa sudah jadi?? tak dak lah, sebenarnya boss aku masih lagi dlm kursus kat INTAN bukit kiara so tak banyak sgt la keja nak buat. Kalo ada pun, aku dah siapkan dah awal2 lagi semalam ni. So arini leh jer aku proceed dgn keja baru untuk arini. :))

Rentetan daripada topik kat blog lecture aku kat PSP dulu Cikgu Achique @ Ai berkaitan dengan maksud di sebalik nama, aku pun nak try jugak la. hihihihihi.. So here we come :))

HAFIZA

Creative, versatile and imaginative you appreciate beauty in all forms. You have great inner strength and courage and have the ability to accept large responsibilities or challenging situations with patience and humility. Others admire these qualities and follow your lead. You are honest, discerning and self-disciplined and need to have a peaceful environment. Putting others before self your talents are used to make life better for everyone.

tepat sekali!!

Ni pulak maksud nama apabila dibintikan dengan nama Ayah ku yg terchenta.

HAFIZA RAZAK

http://www.bostonuk.com/name_meanings.php?f=Boston
 
Daaaa...
 

0 komen:

Related Posts with Thumbnails