Pages

Followers

19 February 2010

K.A.M.I

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Friday, February 19, 2010
Reactions: 
Tengahari tadi lunch brake, aku , Fafa, Pn. Harliza kuar pi mkn2 kat Sogo memandangkan member aku si Fafa ni akan mula bertugas ditempat baru starting 1 mac nanti so tadi kami kuar la pi makan bersama2 my lady boss, Pn. Harliza. Dari opis kat Sime Darby ni kami jalan kaki saja lintas jalan melalui Maju Junction(MJ) ke Sogo. Nak mkn kat MJ dah bosan dah sebab ada Pizza Hut & Kenney Rogers ja so kami decide pi Sogo ja la. Lagipun di fafa nak cari swimming suite, Ahad ni dia nak pi Phuket.

Elok sampai kat tangga Sogo ja, dah dengar dah bunyi gendang Cina. Dah agak dah, mesti ada Tarian Singa ni sempena CNY. Aku ni mmg suka pun tengok singa bling-bling tue sbb bukan senang nak tengok kan? CNY jer ada tarian ni. Sempat la aku snap gambar ni.. 


Dah dapat snap,  kami terus gerak naik tingkat 4 lepak kat Secrect Recepies. Dah order, tengah tunggu makanan sampai, dengar lagi gendang cina tu mcm naik escalator. Xkot?? Haaa kan betul! Rupa2 nya dorang ni raound2 dlm Sogo tue buat pesembahan..datang la kat satu restoren cina yg sgt dekat dgn SR tenpat kami sedang melepak tue.. Aku snap jugak la pic walaupun aku sedar betapa ramainya manusia yg 'menyemak' dlm pic aku ni..

 

  

  

Sambil tengok dorang ni, gempar la satu Sogo ni ingatkan apa la yg meletup rupanya management pasang mercun. mungkin ni sebagai satu tarikan atau penghargaan buat pelanggan dorang  bagi perayaan CNY. Tunggu punya tunggu, order pun dah sampai.. :))


 

Fresh Orange utk Pn. Harliza + Fresh Peach & Grill Black Paper Chicken Chop utk Fafa

  

Iced Cappucinno + Chocolate Indulgence (dikongsi b'sm Fafa)

 

Ala Thai Fried Rice = Aku punya (Banyaknya makan)
Ni semua Fafa belanja. Thanks Fa..belanja kami mkn SR :)) Pas mkn, kami turun kat tingkat bawah. Aku dgn fafa beli baju buat pakai basahan di rumah ja. Pn. Harliza pulak tak tau beli apa sebab tak tanya pun. segan pulak :)) Dia kan Boss :)) Kami balik naik bus je sebab suma malas nak jalan kaki, perut dah kenyang !

Untuk fafa:
  • Semoga berjaya di tempat kerja yang baru
  • Thank You Very Much atas segala tunjuk ajar dan bimbingan ilmu dari Fafa
  • Thanks be my friend 
  • Semoga Fafa enjoy dgn tempat kerja di sana
  • Jaga diri baik-baik
  • Good Luck mY dEar :))
k semua, see u next week ok..

selamat bercuti hujung minggu semua :))

Daaa...




2 komen:

Cikgu Achique @ Ai on Feb 19, 2010, 8:19:00 PM said...

yea yea dah berjaya komen...huhuhu...ok jer Fiza punya link ngan saya. Kadang2 bila kita baru hapdet, dia lambat sket nak hapdet kat link kat blog orang len

H.A.F.I.Z.A on Feb 22, 2010, 8:35:00 AM said...

ya ka..
hihihihii..
saya budak baru belajar..
mana nak tau sgt kan..
hihihihi..
ok..thanks cikgu acik..:))

Related Posts with Thumbnails