Pages

Followers

17 February 2010

EntrY bASi Part V

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Wednesday, February 17, 2010
Reactions: 





Ohoiiii..apa ni kecoh2 ramai2 turun habis dr opis ni?? apa hal ni weh???
haaaaaaaa sebenaqnya tak dak apa pun..cuma ni sebahagian saja dari fire drill training last-last week. Last-last week??? ad aka?? beberapa kali last week dah tue?
fikir-fikirkan la ok..

Kejadian ni berlaku last weeks sebelum cuti Chinese New Year. kami ada latihan kebakaran so semua org yg mana bekerja di dalam bangunan Sime Darby ni diwajibkan turun la menjalani latihan ni..turun dari bangunan ni kuar, kena naik jenjantas org kalo korang sanggup, kena meneyberangi jalan yg jem tue pegi ke sekolah rendah lelaki di sebelah jalan bertentangan dengan Wisma Sime Darby ni. berkumpul kat sana la..

Terasa mcm masa sekolah dulu pulak. hohhohohoho..sudah hampir 6 tahun aku meninggalkan zaman tersebut! hohohohohoho..saja la aku isi masa yg terluang tue snap gambar2 ni..ada yg 'pandai' lebih skit tak pegi pun kumpul kat padang sekolah tue. depa lebih senang merayap ke SOGO yg sangat dekat dgn opis ku ini..di mana salahnya?? ke mana hilangnya kesedaran sivik yang ada andainya sesuatu yg buruk itu berlaku dgn tiba2?? Fikir-fikir kan la..

Daaaa :)

0 komen:

Related Posts with Thumbnails