Pages

Followers

17 February 2010

EntrY bASi Part I

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Wednesday, February 17, 2010
Reactions: 
Assalamualaikum sume :))

Haaaaaa..aku masih lagi mood holiday selepas cuti raya cina 5 hari..amat senang sekali menghabiskan cuti dikampung bersama org yg tersayang chewah~ ayat aku tak bleh langsung.. yer la..penat sgt rasanya dgn work load kat opis ni jadi ada kesempatan utk bercuti apa salahnya aku menghabiskan masa dgn family aku kat kg kan?

So untuk semua, ni entry basi aku la kiranya..
bukan la niat nak menyajikan entry basi utk tetamu yg singgah di blog aku ni cuma entry ni dah lama berlaku.. aku ja yg tak sempat nak hapdet kat blog aku ni. hukhukhukhuk..

ok back to the story la kan..nanti korang tgk gambar kat bawah ni ok..ni time aku temankan hubby aku pi bengkel utk self confident dia kat Berjaya Hotel, KL.. ala yg sebelah dgn Time Square tue..tp gambar dgn hubby tak dak pun..ntah mmg payah la kami nak amik gambar sekali huahuahua..so ni gambar aku dgn member2 aku ja la..hubby?? dia tukang tangkap gambar kami ja :))

cek it out, Daa :)



wif my kazen ~kak ja~



my fren ~Fafa~



~my team gruop~

0 komen:

Related Posts with Thumbnails