Pages

Followers

24 January 2011

Malam anugerah KPWKM @ Renaissence Hotel Kuala Lumpur

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Monday, January 24, 2011
Reactions: 
Salam uollss semua..

Syukur ke hadrat Illahi, saya masih lagi diberi kesempatan untuk menghirup udara segar di Bumi ini..Kali ini saya nak update kamu semua pasal Malam Anugerah KPWKM yang telah pun berlangsung dengan jayanya. Walaupun entry ni agak lama dan dah basi tapi nak jugak ku update kat sini. hehehehe..


tadaaaaa.. temanya penyamaran! hehehe..tp kalo tengok mcm ni rasanya org lain still boleh kenal lagi kot! hahaha..

Memang best dan happening sangat2 dinner tu..Diserikan lagi dengan kehadiran Nabil, Angah Raja Lawak dan Sharifah Shaheera sebagai MC pada malam tu.. kecoh ballrom dibuatnya. :) 

Sekian laporan saya pada kali ini :p 

2 komen:

LyNn HaMzAh on Jan 24, 2011, 3:32:00 PM said...

syoknya fiza...bila dinner ada tema macam nie...pengacara pun best ek...

Lalinkfixa on Jan 25, 2011, 9:40:00 AM said...

tahun lepas tema 1001 malam..ala2 arab gitu...hihihihi pengacara fav datuk seri gitu la..happening jer =)

Related Posts with Thumbnails