Pages

Followers

14 January 2011

Blogger gathering 2011 @ Perlis

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Friday, January 14, 2011
Reactions: 

salam uolllssss..

Godek-godek kat blog Uncle maka ternampaklah saya akan satu berita panas ini pasal Gathering bloger-bloger Perlis pada 5 Feb 2011 nanti. Gathering ini bukan hanya utk bloger yang berasal dari perlis jer tapi bloger-bloger yang study di Perlis jugak boleh join :)) tak kisah la asal dari Perlis ke, yang bekerja di Perlis ke, yang masih menuntut ilmu di Uitm Perlis ke, Unimaps ke ataupun Politeknik di Perlis semua boleh join. Tidak ketinggalan jugak utk lain lain bloger yang nak join, dipersilakan! 

Insyaallah saya jugak turut hadir memeriahkan majlis tersebut. Disamping itu boleh juga mengertakan sillaturahim antara bloger yang lain..Kepada bloger yang berminat boleh la mengutarakan pendapat anda kepada Abgterror  selaku komuniti yang menganjurkan majlis ini. 

Terimas kepada Uncle selaku penyampai maklumat tentang gathering ini. 

see ya~ 

[notakaki: Alahai..gemuruh jiwa la pulak bila memikirkan nak jumpe bloger-bloger lain nanti :) Saya kan pemalu orangnye!~] 


6 komen:

abgteror on Jan 14, 2011, 10:44:00 AM said...

hehe....malu sangat la....lau nak tau kan...kan...kan.....uncle tuh lagik la pemalu orgnye....kekekekke....jumpa nanti kat sana k....!

Lalinkfixa on Jan 14, 2011, 10:47:00 AM said...

hehehehe..
ok.. see you there :)

LyNn HaMzAh on Jan 14, 2011, 3:37:00 PM said...

syoknya...bila plak diorang nak buat gath utk blogger johor ek?

Lalinkfixa on Jan 14, 2011, 4:31:00 PM said...

kak lyn la jadi komuniti anjurakan gathering utk blogers johor :)

nora on Jan 19, 2011, 10:02:00 AM said...

jumpa disana jumpa disana jumpa disana (baca dlm keadaan gema =p)

Lalinkfixa on Jan 28, 2011, 9:00:00 AM said...

kak nora : join jugak ke? =)

Related Posts with Thumbnails