Pages

Followers

13 January 2011

Hadiah utk Birthday Girl :)

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Thursday, January 13, 2011
Reactions: 
Salam semua..

Alhamdulillah..syukur ke hadrat Illahi di atas limpah kurnia-Nya memberi peluang utk saya bernafas lagi pada hari ini.. :)

And..as i wish.. saya dapat hadiah birthday jam tangan dari hubby :) saya sangat gembira :))) Gambo??
esok la kita tengok ok.. sebab hari ini.. lupe pulak nak bawa kable BB ni.. (kat rumah internet slow..so susah nak upload gambo)

Jadi kawan-kawan.. esok la kita same- same view ok ..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

As i promise.. Hadiah birthday girl dari Incik hubby issssssssss....

Taaaaadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa =)


Tq Incik Hubby =)

I love u so much mmmuuuaaahhhh \(^ - ^)/ 

4 komen:

nora on Jan 13, 2011, 5:38:00 PM said...

nk adiah gakkkkk

Lalinkfixa on Jan 14, 2011, 8:40:00 AM said...

kita tunggu birthday kak nora okey :p

Cikgu Achique @ Ai on Jan 14, 2011, 11:44:00 AM said...

heppi besday....sat saja masa berlalu. Dulu umur belasan masa kita kenal, lani dah suku abad kan???? Syadirah kawen, fiza tau tak?

Lalinkfixa on Jan 14, 2011, 3:21:00 PM said...

haa tu la teringat dulu ingatkan cik ni garang sgt rupanya baik hati.. hihihi.. shadira? tak tahu pun.. kami dah lost contact lepas grad dulu. tak tahu la die.

Related Posts with Thumbnails