Pages

Followers

29 March 2010

:: Tag dari Man & Mar ::

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Monday, March 29, 2010
Reactions: 
✿ SALAM✿

Seperti pemilik Man & Mar jugak, aku pun 1st time nak jawab tag yang baru di tag oleh Kak Mar ni. Opppsss..sorry, bukan baru, tapi dah berhari-hari kat dalam dashboard blog aku ni cuma aku ja tak sempat nak hapdet. 

So sorry K.Mar =( walaupun award dah pun diterima oleh K.Mar, demi utk tidak menghampakan K.Mar, aku jawab jugak Tags dr pemilik Man & Mar ini. Here we go :

1. Adakah anda rasa anda HOT..?
Hot x hot sangat la tapi selalunya memang hot la. hehehehe..xcukup dgn aircond dlm bilik, aku tambah pulak dengan pasang kipas. hot kan aku? =) ~Ngeeeeeee~

2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang?
 














3. Cerita pasal gambar ini?
Ni la wallpaper kat pc opis memandangkan aku jwb tags ni kat opis ok. wallpaper laptope kat umah. Kang kalo kat umah, tak sempat aku menjawab tags ni =) ni gambo aku kat Awana Hotels Genting Highlands yang aku pegi baru2 ni. Gambo baru tukar Jumaat lepas =)

4.kali terakhir makan pizza?
19hb Mac 2010 (Sabtu mlm) time tue mama ada kat umah dok sebuk nak makan pizza so kami tak  away makan kat umah sebab mlm tu jugak mama nak balik Perlis bus kol 11.45 mlm. Mkn pizza sambil layan Tirai AF ~Ngeeeeeeeeeee~

5. lagu terakhir anda dengar?
Cinta Ada- Karen Kong, Shiela majid, Jacklyn Victor - Aku pasang lagu sambil buat keja pagi tadi dan ini lagu terakhir aku dengar sebelum exit dr windows media player huhuhuhuhu..

6.Apa anda buat selain menyelesaikan tag ini?
Sambil shortlisted nama peserta utk kursus kat melaka mgu depan yang aku handle. Sambil tu ada LO skit2 yang aku buat kalo ada permohonan Nota Minta yang baru singgah kat meja aku. =)

7. Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?
Adik - abang & ayah panggil
Kakak - Mama & Iwan panggil
Ta'pija - Arwah abah panggil (missy him so much) rindu nak dgr arwah abah panggil lagi nama tue!
Pija - Adik beradik panggil
Jaa - x-housemate panggil
Alang - anak sedara sebelah aku panggil
Angah - anak sedara hubby panggil
Ayang - hubby panggil

8. tag lagi 5 orang siapa ye nak tag nie...
5 ) KEM

9. siapakah orang no.1 pada anda?
Dia seorang lecture kat Poli tempat aku study dulu tapi Dia tak penah nagajar aku pun. Kami jumpa kat dlm alam maya ni. Nice knowing u mrs Dieba  =)

10.katakan sesuatu kepada orang no.5
My BFF dari sek rendah sampai la skrg. Seorang yang sgt caring, nice but a little bit sensitif. Luv u Kem ;)) Thanks a lot be my BFF mmmuaaahhhss~

11.no.3 ada hubungan dengan sape?.
mesti la dengan hubby dia!! Apa de???

12. bagaimana pulak dengan no.2..
Dia lecture kat Poli aku dulu gak merangkap 'cikgu kelas' aku utk 4 sem berturut2..dulu ingatkan cikgu achique ni garang. takut kalo kena panggil dengan dia tp rupa2nya sgt2 baik, understanding & nice,caring, bertimbang rasa & sgt comel (dulu ada hati nak buat kak ipaq) ~Ngeeeeee~ Thanks cik azizah yang comel..menjaga saya sepanjang 4 sem di PSP utk SPK (B) :))

13. Kata-kata cinta untuk orang no.4 
Gile?? Die perempuan la..
kita gantikan dgn kata2 semangat boleh?? 
Semoga cik Noris lebih tabah menghadapi dugaan dlm hidup ini :)) 

14. Berikan 5 yang anda tau tentang orang yang tag anda 
- Opis mate aku..
- Marziah marzuki nama penuhnye
- Hubby die nama Sulaiman Kamar
- hubby die Navvy
- Seorang yang humble, peramah & happy go lucky :))

Okie..dah siap..so kepada sesapa yang di'tags' sila jawab oke..kalo tak nak jawab pun xpe..tak berdosa pun..hehehe.. 

daaa...

P/s : Thanks to Kak Mar byk2..sorry lambat hapdet, Saya bz baru habis organizer Kursus kat Genting. coming soon kursus kat melaka pulak. nak join x?? hehehee...



3 komen:

SeMaLu SK on Mar 29, 2010, 3:44:00 PM said...

muahahahahah..
bertungkus lumus fiza buat yer...
hehehehe
TQ la yer....
saja2 buang karan kan...
kalau ader kursus kewangan yg sesuai utk akak..invite la..
nak tajamkan minda nih :D

siti nurkhijah on Mar 29, 2010, 4:03:00 PM said...

kena tag la....
ct akan buat tapi slow2 yer sbb skg ni bz skit...

pWiNcEsS SmArTiE on Mar 30, 2010, 7:26:00 AM said...

fiza cayunk....
nanti aku jwb k...
skg neh bz skit....
thanks coz tag aku...

Related Posts with Thumbnails