Pages

Followers

09 March 2010

Layout Muka Buku saya

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Tuesday, March 09, 2010
Reactions: 




Haaaaa..tengok gambar di atas?? bukan nak promote Muka Buku saya cuma nak tunjuk layout yang ada kat page saya (^__^) tapi kalo nak add saya pun tak kesah. silakan, silakan, silakan.. rafizacute@yahoo.com yer.. Ini hasil, saya dapat dari blog Siti Nurkhijah. So hasilnya dapatlah Muka Buku saya begini. Layout ni semua boleh dapatkan di sini ok. Boleh pilih byk pattern layout lagi. Ni saya pilih sebab warna peberet saya pink dan itam. Anda yang lain boleh pilih la layout mana yang anda suka ok.. Selamat Mencuba!

0 komen:

Related Posts with Thumbnails