Pages

Followers

05 January 2010

Meronggeng!

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Tuesday, January 05, 2010
Reactions: 
Hai allsss...
Erm..dah lama kan aku x hapdet blog ni..
sorry la beb.. sbb aku terlalu bz dgn work load aku di opis..
huhuhuhu..blog ni letak la sebelah kejap..
Besa la ujung taun ni mmg la Bahagian Kewangan teramat sibuk..
Dah mcm dkt Bursa Saham dah opis ni riuh-rendah dgn suara2 dorg ni..
Ujung tahun ni la sebuk akaun nak tutup, duit tak ckup, mcm2 lagi la..
Okiesss..kita tinggalkan kejap ceta di opis ni..

Heeeeeeee :))
Entry kat atas tu xboleh blah la kan.. hahahaha..
ni sume terjadi time hubby tak der kat KL atas urusan business die..
So ape lagi..kebosanan melanda bila dok umah sensorg..
kete pun tak dak nak kuar..

Call la housemate time aku bujang2 dulu...
Alhamdulillah..dorg pun tak der aktiviti pulak time tue..
So ape lagi..dorg dtg la lepak umah aku, makan2 dulu..
Dah ptg skit kuar pegi tgk wayang
kat Mall dkt dgn umah aku tue..
Main bowling..

Terasa bagai aku kembali bujang gitu. heeeeeee :))
Malas nak citer panjang..korang tgk la gambar2 kat bawah ni ok..

Daaaaa........ :))


Gemuk benor aku skrg kan?? xla kot..blous tu yg buatkan aku ni nampak besor. huhuhu :))


Dila & Nonie.. housemate aku dulu.. thanks beb sbb sudi juga teman aku. :))



Nonie menunjukkan bakat terpendamnye :)

0 komen:

Related Posts with Thumbnails