Pages

Followers

07 January 2010

Wajah baru

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Thursday, January 07, 2010
Reactions: 
Akhirnya..berjaya jugak aku hapdet blog ni dgn wajah baru utk tahun 2010.
cana? ok tak? kalo korang rasa tak ok pun tak pe..tp aku suka..hahahahaha (gelak jahat)
sbb ada warna peberet aku..warna pink.. hihihihi..
so pada yg try nak link dgn apa yg ada kat blog aku ni, kalo tak ok, maap la yek..
kadang2 bengong sket link ni so pandai2 korang la ok..

Erm..smlm aku balik keja dah lewat ptg dah..
memandangkan aku tak sempat dah nak tengok drama
Cinta Balqis kat slot akasia TV3 tue..so pas magrib aku dgn hubby decide
kuar pegi PetsWorld nak beli barang
mainan si Mimi pengubat sunyi kami kat umah tue :)) hihihii..

So kami pegi la carefor Kepong yang hanya sejengkal dr umah aku tue..
mula nak cari tempat tidor and mainan dia la..Round2 da world..
at last kami jumpa la mainan yg sesuai utk dia menghabiskan masa dia..
Tp tempat tidor dia tue mahal gila la beb..huhuhuhu
baik la beli tilam jer kat dia. hahahaha :))

Kat PetsWorld, kami cuma beli mainan jer..
Utk tempat tidor, hubby decide beli jer Japan Chair kat dlm carefor tue..
mmg sesuai sgt la..harga pun sedang elok jer.. so ni la hasilnya at last..




ni sbg tempat dia nak 'mencakar' so that,
xdak la sofa kat umah aku tu jd mangsa dia lg :))


Huh! dapat ja 'tilam' baru, terus pi duduk. dah mmg utk dia pun kan? Ni idea 'gila' hubby la belikan utk dia.. Tak pa la kan..lagipun kesian kat dia selalu tidor atas lantai ja..nak sedap sket dok atas sofa kan.. Lgpun tujuan sebenar beli ni pun sbb tak mau la dia lepak atas sofa nanti habis lekat bulu dia pulak. takot nanti penyakit lain pulak yg dpt.

0 komen:

Related Posts with Thumbnails