Pages

Followers

08 January 2010

Ckin in Memories..

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Friday, January 08, 2010
Reactions: 





Tengok tajuk kat atas tu xleh blah langsung kan? hakhakhakhak..
Dah mcm mengenang org yg dah meninggal pulak huhuhuhu..
Tak der la..sebenarnya nak ceta pasal majlis perpisahan yg serba ringkas yg sempat kami siapkan dlm kesibukan mengejar AKB (Akaun Kena Bayar) 2009. Mesti ada yg blur2 kan bila sebut bab AKB ni? Hanya mereka-mereka yang berkaitan saja yg memahami.. hahaha..pendek kata mengejar payment yg masih belum settle lagi utk tahun 2009 sebelum masuk tahun perakaunan baru 2010. Ok, back 2 da story k.

Petang smlm ni sempat la kami mengadakan majlis tersebut khas utk ckin ni..
Ckin ni budak praktikel kat opis aku ni. die student Politeknik Merlimau, Melaka amik kos mcm aku jugak dulu Sijil Pemyimpan Kira-Kira. Sedih jugak la bila kenangkan balik sbb ckin ni ringan tulang.Sentiasa ada bila diperlukan bak kata org tua2. aku doakan ckin berjaya dlm study dia dan cepat2 la dpt keja pas grade nanti. :))

Buat ckin:

Terima Kasih bnyk2 atas kerjasama yg diberikan selama ckin kat sini..
Selalu carikan baucer, susun fail..thanks bnyk sbb byk menolong meringankan beban kami semua kat sini. thanks a lot ckin..pasni sunyi la kat sini..
selalu mkan ade skali pasni dah kurang la ahli wal jemaah kitorang kat sini :))
Fiza minta maaf byk2 kalo selama kita sama sama buat keja ni, ada la terkasar bahasa, tersilap cakap dgn ckin sampai ckin kecik hati..i'm sorry ok..
lastly..jgn lupa kami kat sini..
Keep in touch ok.
Fiza doakan semoga ckin berjaya dlm study nanti..Aamin..
Good Luck!

p/s: Gambar kat atas bengong skeett dah banyak kali upload pun tetap kaur dia punya link sahaja..so tgk la gambar yg tak leh nak discription itu ok :))

0 komen:

Related Posts with Thumbnails