Pages

Followers

25 August 2009

Utk yg selalu layari internet (Buat duit)

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Tuesday, August 25, 2009
Reactions: 
JANGAN BAZIRKAN BIL TMNET DAN STREAMYX
atau duit bayar TNB...
Kita cuba buat duit jugak disamping
kita berbelanja.Inilah dipanggil situasi win-win.
Program ini PERCUMA 100%
Anda akan dibayar setiap 15hb…………….
BAGAIMANA CARANYA ???
Cuba fikirkan: Andaikan kita perlukan
masa 1 jam untuk
berfikir tentang projek ini,
korang masih belum mendapat apa-apa,
tetapi dalam masa 1 jam itu saya dah
dapat RM1.63.
Nak tau macamana? Buka web bawah ni..
http://www.surfjunky.com/?r=shaffizal

KORANG cuma perlu:
1.Sign up (percuma)
2.Log in
3. klik "EARN MONEY"
4.Click pada bahagian "Click Here To
Start Surf Junky Browser"
5..Biarkan Program ini BUAT DUIT UNTUK KORANG.
6.Klik pada bahagian "STATISTIK" untuk mengetahui jumlah wang korang.

Senang aje..tak perlu risau...tanpa risiko..cuma kita aje lah yang perlu jujur dalam mem'promot' kan website ni.
Kita dibayar sebab kita 'promot' oranglain surf web dia..

Itu aje.
Jadi,apa salahnya kalau kita buat macamtu kan ??
TAK SALAH KALAU MENCUBA...!!
TAK RUGI APA-APA...!!
kita dibayar USD$0.45 (RM1.63 - ikut
currency sekarang bagi setiap jam
program ini berjalan).
Bermakna anda boleh dapat sehingga
RM41.04 sehari
RM1.63x24=RM39. 12). Ini bermakna
sebulan kita boleh dapat sehingga
RM39.12x 30 = RM1173.60.
Boleh tahan gak kan ..fikirlah.
Duit FREE, ambik je laa...
Cek akan dihantar kepada nama dan alamat yang kita isikan sewaktu sign up.
Oleh itu sila tulis nama dan alamat korang dengan lengkap dan betul...
SELAMAT MENJANA WANG ANDA!!!
CUBA DAHULU....
TAK RUGI...
TAKDE KELUAR MODAL...

Ingat,sebelum dapat duit,
kita memang kena usaha dulu... dan
dalam bisnes yang ini,
kita perlu usaha untuk promotekan web
yang kat atas tu aje
SELAMAT BERJAYA


=)
Daaaa..

0 komen:

Related Posts with Thumbnails