Pages

Followers

25 August 2009

Audit lagi....

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Tuesday, August 25, 2009
Reactions: 
cakkkkkkk!!!
ekekeke....timbul pulak kan..
sebenarnya baru habis prepared dokumen utk audit.
esok ada Audit dr Jabatan Audit Negara nak dtg..
Audit lagi..penat la..
bila audit dtg jer..cik fifi la jd sasarannye..huaaaaaaaaa...
Sebab nak audit amaun besar2 jer..bukan tu jer..
yg tak berkaitan pun disuruhnye fifi jugak..
hadoiiiiiiiiiiiiiiiii..
kadang2 terpk jugak, kenapa la aku ni mengabadikan diri kat bahagian kewangan ni..
kenapa la aku ni leh amik kos akaun sedangkan dulu time sekolah tak der pulak menunjukkan minat
yang mendalam kat akaun ni.huhuhuhu..boleh tak tolong jawabkan???

Besa la bila dah nama pun audit..
mula nak cari salah kitorang jer..
so sbg persediaannye..fifi lengkapkan la dokumen..mana yg tak ok, tak cop,
tak der bank statement, kena ader bank statement kononnya utk sah kan no akaun bank tue betul la.huhuhuhu
tak der sign pegawai, bg la sign konon benda mcm tu dah complete..buat la..
stress gilee rasanye..huhuhuhu.satu lagi, dok dlm goment ni,keja cop jer.huhuhuhu..
main dgn stamp pad jer sampai kotor tangan.huaaaaaaaaaaaaa
dah setel sume baru bg bos tengok..

ni baru habis la..ada masa free ni bosan la pulak..sempat lagi post ni sementara menunggu my hubby amik.hehehe..
ape la nak mkn arini kan? semalam pun singgah bazar ramadhan je beli lauk..
tak banyak sgt pun..yer la..berdua je kan..ayam percik dgn kurma daging.dapnyerrrrrrrrrrrrrr..
hehehe..arini pelan nak mkn murtabak pulak. mcm best jer tengok program Shamshul@bazar ramadhan semalam tue mkn murtabak.huhuhuhu..(nampak sgt la aku ni kuat makan kan? hikhik...)


ok la..jam pun dah hampir ke pukul 5 petang..
kejap lagi my hubby sampai..
nak turun pun amik masa jugak ni..yer la kang lif yg benti asyik penuh jer..
hurm..anyway..selamat berbuka puasa semua..

=)
Daaaaa...






1 komen:

Anonymous said...

oik..sakan berbelog..hehe..keep it up..aku ni tgh sibuk nak masuk blajaq..huhuhu- Fasya

Related Posts with Thumbnails