Pages

Followers

25 August 2009

~Happy Women's Day~

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Tuesday, August 25, 2009
Reactions: 

Gud Morning sume..

Slamat Hari Wanita..
hehehe..bangga jer jadi wanita kan
hari lelaki tak der la pulak..
hikhikhik..untungnyer jadi wanita ni kan..
sbb tu kot tuhan takdirkan fifi keja kat Kementerian Pembangunan Wanita
Keluarga & Masyarakat ni..
Sedikit sebanyak dapat membantu masyarakat di mesia ni kan..
hihihihi...so..
Woman's Day for dis year..
ada majlis berbuaka puasa bersama YB Menteri PWKM..
Dato' Seri Shahrizat bt Abd.Jalil kat KL Convention Centre
bermula 5.30 ptg ni utk tetamu..

utk Urusetia & Usrer, anda diminta berada di sana pada pukul 2.30 ptg.
chewah~ mcm buat pengumuman kat assembly sekolah la pulak.kekekee..

Fifi pun tak ketinggalan jugak dpt jemputan utk hadirkan diri di majlis ni..
tp ntah la..tak tahu lagi nak pegi ke tak ptg ni..
pakai baju cumel dah ni..dah leh g function dah ni,
hihihi..tp macam malas pun ada gak..kang terlepas terawikh pulak mlm ni.kekeke..

erm..nak pegi ke x eh? member baik yg sorang kat opis ni pun tak tahu lagi nak pegi ke tak.
die malas sbb kesian kat hubby die buka puasa sorg2 kat umah. Isteri mithali la katakan.
aku???? tataw la..wa pu cho tau maaaa..

semalam bukan main semangat lagi ni
bg tau hubby "esok u buka puasa sorg2 eh..i ader majlis buka puasa kat klcc"
hubby pun mcm redha jer.. "yer la..pegi la"
huhuhuhu..kalau fifi pegi, insyaAllah akan update lagi letak gambar kat majlis tu nanti ok..
Anyway..selamat berpuasa semua..
Happy Woman's Day!




=)
Daaaa...

0 komen:

Related Posts with Thumbnails