Pages

Followers

28 August 2009

~Balik kampung~

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Friday, August 28, 2009
Reactions: 

Hai sume...selamat berpuasa..=)

Balik kampung? macam best je kan tajuk ni??InsyaAllah mlm ni pas buka puasa, i'm going back to my hometown..bestnyer..rasa mcm tak sabar nak balik kampung jumpe mama..mak, tunggu yer kepulangan anakmu ni..huhuhu..
walaupun tak berapa sihat sgt tapi semangat nak balik kg tue masih berkobar-kobar lagi nih nak jugak balik kg..huhuhu..
tapi kan..mesti jalan jem kan mlm ni?? yer la mesti ramai yg nak balik kg ni cuti 3 hari tue beb! tak per..itu tak mematahkan semangat aku ni ok..=)

Hubby katanye kena kerja..so that..kalau dia tak leh balik..nampak gayanya kena la drive sendiri..huhuhuh..
boleh ker nak drive 8 jam ni balik perlis ni? oh no..
nasib baik la adik lelaki nak ikut teman sekali blik kampung..tak der la bosan sangat nak drive sorang-sorang kan??

Cik putih pun dah siap antar service dah smlm ni..harap2 tak meragam la die..InsyaAllah..selama ni pun tak penah lagi la die meragam..huhuhu..Kenapa dipanggil sik putih? sbb warnanya putih..cumel..gebu jer..mcm tuan die..ekekeke..keja 6 bulan dah dapat dah cik putih ni..chewah..mcm dapat free pulak kan?? tak der la..beli la..dapat free sapa nak bg kan..hihihi...







ni la cik putih yg dimaksudkan..cumel tak? mcm tuan die kan?hehehehe..


ok guys..times up..nak sambung buat keja pulak ok..Selamat berpuasa & Selamat menyambut kemerdekaan yg ke-52.
1Malaysia..Rakyat diutamakan pencapaian didahulukan.
Happy holiday..
Daaaaa...


=)







0 komen:

Related Posts with Thumbnails