Pages

Followers

29 October 2010

1st GA dr NUSHA

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Friday, October 29, 2010
Reactions: 

tarikh tutup : 08/11/2010

Salam semua..
Arini saya dapat tag daripada sahabat blogger saya En.Notami utk join contast 1st GA dr NushaIni 1st time Cik Nusha buat contest GA ni dan ini jugak 1st time saya join contest. Sebelum ini, saya tak pernah join mana-mana contest lagi di blog.Bukan tak suka, tapi saya tak pandai..hihihih..
So apa lagi jom kita support ramai-ramai contest ni =)

Tarikh tutup: 08/11/2010

Hadiahnya?? 
  • Topup RM30 dan special gift dari Nusha
  • Topup RM10 dan special gift dari Nusha
  • 5 special gift yang bertuah~
Kat sini saya nak tag 3 sahabat saya :
p/s : kak Nusha, harap-harap murah rezeki saya :))


11 komen:

kobEj0rdan~ on Oct 29, 2010, 2:36:00 PM said...

meseh, nati sy join yer, tp klu sy mng awak juga rase nyesal.hehe:P

nusha on Oct 29, 2010, 3:15:00 PM said...

waa,thnx join ea..
mudah2an ader rezeki ea..
t sy update,tgk2la ea..
slm pkenalan dr sy~~

~ShaFiza~ on Oct 29, 2010, 3:39:00 PM said...

en naz:
hehehehe..tak per saya tak kesah asalkan awak sanggup share hadiah yang menang tu bersama saya ;P

nusha:
salam perkenalan nusha.
Insyaallah..ameeennn..
moga2 murah rezeki saya :)

cik 18 on Oct 29, 2010, 5:39:00 PM said...

good luck...moga luck itu milik kamu..

are_nyss on Oct 29, 2010, 7:31:00 PM said...

huu..x prnh mngerti pasal giveaway ni..;p

are_nyss on Oct 29, 2010, 7:32:00 PM said...

huu..x prnh mngerti pasal giveaway ni..;p

are_nyss on Oct 29, 2010, 7:33:00 PM said...

huu..x prnh mengerti psl giveaway ni..;p

Tomato Gurl's Life on Oct 29, 2010, 8:46:00 PM said...

good luck!!

Notami on Oct 31, 2010, 8:25:00 PM said...

salam..hye! oo..Notami la yg 1st tag rafiza utk join contest ye..

~ShaFiza~ on Nov 1, 2010, 8:12:00 AM said...

Cik 18:
Tq for support me =)

are_nyss:
ni 1st GA saya join
wish me luck ok =)

tomato gurl:
tq sis =)

notami:
yer!~ awak la org yang 1st tag saya join contest ni..kalo tak kerana awak, maybe saya masih suci lagi dr join contest ni =)

~ShaFiza~ on Nov 1, 2010, 8:12:00 AM said...

Cik 18:
Tq for support me =)

are_nyss:
ni 1st GA saya join
wish me luck ok =)

tomato gurl:
tq sis =)

notami:
yer!~ awak la org yang 1st tag saya join contest ni..kalo tak kerana awak, maybe saya masih suci lagi dr join contest ni =)

Related Posts with Thumbnails