Pages

Followers

03 November 2010

Birthday party Mr.Pat

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Wednesday, November 03, 2010
Reactions: 
Last week dalam demam-demam tu saya gagahkan semangat dan diri jugak menghadiri jamuan ringan meraikan birthday seorang sahabat baik kami yang seorang ni..walaupun demam tak ok lagi tapi kalo mastermind tak turun padang mana meriah kan. hahahaha..

Berbekalkan sebiji Kek Birtday hasil sentuhan Kak Zai tokey kek yang marveloussss ni. =)
Kami kumpulkan semua kawan-kawan yang lain utk buat suprise pada Mr Pat ni.
Jom layan pics ni =)


"Allah selamatkan kamu..Allah selamatkan kamu..Allah selamatkan Mr. Pat, Allah selamatkan kamuuuu"


wish dulu baru tiup =)


kan dah kena sembur!~


pasrah =)


Hadiah bunga semperna meraikan kejayaan Pat as a Mq melayu pertama di Perlis =)


best dapat bunga =)


En.hubby?? hahahahaha our great mastermind hikhikhik



Sahabat - sahabat yang sentiasa menyokong kami 
i luv u all so much
mmmuuuaahhhh
=)

0 komen:

Related Posts with Thumbnails