Pages

Followers

13 May 2010

anak-anak makin membesar~~

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Thursday, May 13, 2010
Reactions: 

Anak- anak mimi makin membesar~~
 Kami dah bawa balik KL dah.. huhuhu..ada 5 ekor semuanya..
Sihat, cerdas & kuat~
Boleh tak tolong bg cadangan nak letak name ape utk anak-anaknye ini??

7 komen:

TokNabe on May 13, 2010, 8:21:00 PM said...

Ramai jugak ahli keluarganya.. :)

H.A.F.I.Z.A on May 14, 2010, 7:20:00 AM said...

hehehehe..
ni jer la family baru :P
anak belum dikurniakan lagi tok :))

Mommy Pinky on May 20, 2010, 12:25:00 PM said...

isyh, igtkan anak ape tadi..keh keh~ XD

H.A.F.I.Z.A on May 20, 2010, 4:30:00 PM said...

mommy pinky:
hehehehe..ni la pengubat jiwa kat umah. belum ada rezeki lagi utk timang baby :))

Iznie on May 21, 2010, 11:53:00 AM said...

hehe...
comey2...


name?

siti, minah, ecah, ucop, acai....hehe
(nama kawan iznie.hehehe)

sis shuhada on Jun 3, 2010, 2:48:00 AM said...

eiii dapat, nak penyet2 budak2 tu.
nama?
ultraman tiga, dyna, cosmos, max, the next.
tu kalau tny kakak la hehehe.
kalau afiQ pula:
ayah, mama, kakak, baby, abah
ok tak?

Insya-Allah rezeki akan sampai juge nanti..

H.A.F.I.Z.A on Jun 3, 2010, 7:53:00 AM said...

sis shuhada:

hehehe ok la jugakkan letak nama semperna ultraman. hehehehe..
great idea kalo afiq tue fikiran dorg kita tak leh nak jangkakan aite??
InsyaAllah..Ameennn..saya pun sentiasa berdoa dan bertawakal semoga satu hari nanti saya pun akan dikurniakan rezeki anak2 yang baik dan soleh solehah Ameeenn.

Related Posts with Thumbnails