Pages

Followers

14 September 2009

~Salam Aidilfitri~

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Monday, September 14, 2009
Reactions: 
hai guys!

erm..rasanya dah lama tak jenguk ke blog ni.huhu..sorry sangat2 terlalu banyak keje yg nak kena settle sampaikan tak sempat nak jenguk kat blog ni..'bese la..dah name pun keje kan???' itu la yang "hubby" ku terchenta cakap bile aku ni ngadu dgn die keje banyak kat opis. thanks b..nasihat b tetap dlm ingatan by.kekekee..dah, dah..jgn nak melalut pulak yer fi..hehehe..ok citer pasal keje ni..ingatkan bulan puasa ni a.k.a Ramadhan ni workload keje tak la banyak sgt kan..yer la sume dah mood nak raya kan..tapi malangnyer makin banyak la pulak keje nye..apa nak kata lagi redha jer la..bak kata "hubby" dah name pun keje kan??? hehehe... :p

Erm..arini nak kongsi citer pasal persiapan urk hari raya yg akan tiba xlama lagi ni..Bila dah meningkat dewasa ni kan rasa syok nak raya tue tak la excited sangat cam budak budak dulu kan..dulu leh la kalau nak raya best la sbb dapat baju raya baru..boleh kumpul duit raya lagi..hehehehe..tapi sekarang ni rasa kegembiraan berhari raya tue biasa je la..cuma bezanya pada tahun ni fifi beraya sbg seorang isteri buat pertama kalinya & pertama kalinya beraya tanpa arwah abah disisi.. =( sedihkan? tapi tak per..ni sume sbg satu ujian dari-Nya..

Ok back to the story jaa..kesempatan cuti weekend lepas mmg digunakan sebaik mungkin la bersama hubby utk buat persiapan raya..baju raya dah beli dah cuma weekend lepas pegi cari kain pelikat utk ayah jer pastu tengok tengok kalau ada baju t-shirt & blous yg chantek2. Pegi tempat paling popular kat KL ni..Jalan Masjid India & Jalan TAR.huhuhu..ramai gile org kat situ sampaikan nak jalan pun jammed.. =(

Alhamdulillah..dapat jugak la kain yang dicari nye..letih je..hubby pulak selagi boleh nak membeli selagi tue la nak membeli..ade saje la benda yang nak dibelinyer..huhuuhu...cerita pasal raya ni tak lengkap rasanya nak kalau tak der kuih raya yer tak?? so for this year hari raya..sume kuih order jer..berkobar kobar ni semangat nak buat kuih raya dgn mama time awal2 puasa dulu..kini hanya tinggal kenangan jer la..tak sempat pun sebenarnye..hehehe..

So pada sume teman-teman seperjuangan, teman rapat, Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin diucapkan..Halalkan makan & minum serta apa yg kurang itu datangnya dari diri ini yg serba kekurangan dan apa yang baik itu Kurniaan Allah s.w.t..

Selamat Bercuti, Drive Carefully, Taking Care!

Daaaa...
=)

0 komen:

Related Posts with Thumbnails