Pages

Followers

16 September 2009

::Ihya' Ramadhan::

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Wednesday, September 16, 2009
Reactions: 
Asalamualaikum w.b.t

Hai semua..
Arini aku nak citer pasal program Ih'ya Ramadhan yg aku attend ptg smlm..
Program ni mmg program wajib tahunan la kat KPWKM ni..so smlm telah berlangsung la dgn jayanya..Antara Aktiviti nyer:
::Solat Zohor Berjemaah
::Tazkirah Ramadhan
::Bacaan Yassin & Tahlil
::Persembahan Nasyid dr LPPKN
::Bacaan ayat-ayat suci Al-Quran & Tadarus
::Sumbangan Duit Raya dr YB Menteri PWKM, Senator Dato' Seri Shahrizat Abd Jalil

Haaaa...Duit raya??? Jgn syok lebih la pija..duit raya tu utk staf KPWKM gred 16 ke bawah jer a.k.a Kumpulan Sokongan II jerk..huhuhu..yg termasuk Sokongan I tak dapat =( kekeke...
ni la dikatakan rezeki Ramadhan..

Aku pulak ditugaskan sbg JKK Makanan..Tugasnye?? Edarkan Bubur Lambuk & Murtabak yg dah siap dipacking kpd semua tetamu yg hadir..Ingat yer..bukan jadi JKK Makanan tue tugas aku makan jer walaupun mmg aku ni jenis yg pemakan..hehehe lagipun aku dgn hubby tak makan pun bubur lambuk..jadi aku tak la excited sgt mcm org lain yg mmg suke makan bubr tue..

Walaupun xdapat duit raya, aku happy sbb turut sekali terlibat dlm program amal mcm ni..hehehe.. lgpun dapat jugak beg mengkuang dari YB Menteri.kekekke...



pentas utama di Dewan Nur, Aras 1, KPWKM



persediaan utk solat Zohor berjemaah





Buku Yaasin & Tahlil utk para tetamu..



ni bukunyer..



Tazkirah Ramadhan selepas solat berjemaah..



Kump. nasyid dr LPPKN HQ



Bubur Lambuk & murtabak utk tetamu..

Ni antara gambar yg sempat aku amik la..nak amik gambar staff terima duit raya tak sempat la sbb kena standby kat luar dah..lagipun dewan penuh..better kuar la utk bg ruang kat org yg sepatutnya masuk dlm dewan tue..hehehe..

Ape2 pun..selamat hari raya!

Da daaaaaaaaaaaa... =)





2 komen:

Emerald on Sep 16, 2009, 9:04:00 AM said...

wow!! Nice blog You have here :)

~Honey Fiza~ on Sep 16, 2009, 9:43:00 AM said...

tQ, tQ..
=)

Related Posts with Thumbnails