Pages

Followers

01 March 2011

THE FACEBLOG

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Tuesday, March 01, 2011
Reactions: 

Assalamualaikum w.b.t

Haaahh rasanya dah ramai yang tahu pasal kewujudan THE FACEBLOG ini. Cuma saya jerk antara yang baru terkedek-kedek nak sertai komuniti The Faceblog ini. hahaha..Biasa la orang yang sibuk kalah Menteri ini memang la selalu macam ni. Entry yang dah berlapuk ini, saya siapkan juga hari ini. Kan semalam saya dah berjanji yang saya akan cuba juga shared entry-entry yang boleh dikongsi bersama readers sekalian kan :) 

TUJUAN FACEBLOG DIWUJUD IALAH ATAS DASAR UNTUK MENGUMPUL DAN MEMBINA SATU KOMUNITI BLOGGER KHUSUSNYA DI SELURUH MALAYSIA DAN DUNIA AMNYA. MARILAH KITA BERSATU DAN BERKERJASAMA DALAM MEMBANTU RAKAN-RAKAN BLOGGER KITA DI SELURUH MALAYSIA. SEPERTIFACEBOOK, KAMI JUGA MEMPUNYAI TUJUAN YANG SAMA IAITU MENJALINKAN HUBUNGAN YANG LEBIH ERAT ANTARA PARA BLOGGER DI SELURUH MALAYSIA SELARAS DENGAN TEMA YANG KAMI GUNAKAN IAITU SEAKAN-AKAN TEMAFACEBOOK. SERTAILAH KAMI DAN BERSAMA KITA MEMERIAHKAN DUNIA BLOG MALAYSIA.


Jadi apa tunggu lagi? Moh la kita sertai komuniti The Faceblog ini. Disamping boleh berkongsi pelbagai informasi , dapat juga kita menambah rakan blogger kita. kan kawan-kawan?? 1 komen:

LyNn HaMzAh on Mar 1, 2011, 9:36:00 AM said...

kak lynn pun x der lagi akaun faceblog nie dik...

Related Posts with Thumbnails