Pages

Followers

04 November 2010

Cik Warnida giveAway

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Thursday, November 04, 2010
Reactions: 
atrikh tutup penyertaan : 1 Disember 2010



GiveAway ketiga ini datangnya dari sahabat blogger saya juga iaitu Cik ezzatie. Thanks ezzatie sebab sudi tagkan akak yer..ni pun dah terlewat siapkan tag ni sebab busy dgn kerja-kerja di pejabat. +_____+

GiveAway ni dibuat bagi meraikan 3rd Anniversary blog Cik Warnida yang somel ini so beliau bermurah hati utk menagdakan giveaway ni. Hadiah?? itu Rahsia!!~..haaaa..kalo nak tahu ape hadiahnye, kena la join GA ni dan jadi pemenang baru la tahu ape hadiahnye..hehehehehe..tipu jer..hadiah akan dimaklumkan dalam masa sebulan so kena rajin2 la menjenguk ke laman blog cik warnida ni ^_____^

So Sahabat blogger yang bertuah :

5 komen:

LyNn HaMzAh on Nov 4, 2010, 10:20:00 AM said...

tag kak lynn yer...okey...insyaallah akan joint...

~ShaFiza~ on Nov 4, 2010, 10:57:00 AM said...

thanks kak lyn :))

Amni on Nov 4, 2010, 12:38:00 PM said...

all the best dear! heee....

Notami on Nov 5, 2010, 12:39:00 PM said...

thanks shafiza sbb tag notami! =)
nanti notami join GA tu ye..

:"♥Warnida:"♥ on Nov 8, 2010, 12:16:00 PM said...

tq ^_^

Related Posts with Thumbnails