Pages

Followers

03 November 2010

My beloved Mimi and Tommy

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Wednesday, November 03, 2010
Reactions: 
Ini Jam entry pasal kucing pulak. Sememangnya keluarga saya memang jenis sayang kucing. Dah menjadi tradisi kami dah membela kucing ni. Jgn tak tahu, bela kucing pun satu terapi jugak. yer la balik keje penat2 tengok keletah diorang ni boleh buat ilang penat =)

Mimi nama diberi.Asalnye nak letak Bella tapi memangdangkan mama saya asyik panggil Mimi jer lama-lama terlekat la nama mimi ni dengan die. so kami namakan dia Mimi. Mimi ni hadiah wedding anniversary dr En.Hubby kpd saya. =)

Dia lah pengubat duka saya skrg.. Ibaratnya macam anak la kan..tak der die, rasa sunyi pulak rumahku..Pernah dulu kami tinggalkan dia di kampung buat sementara waktu, sunyinya rumah. Yerla selalu balik keje ada jer dia tunggu disebalik pintu..haishhhh tak leh jadi mcm ni, kami decide bawa la dia balik ke KL ni..

Mimi ni manja sangat. Pandai pulak tu..tidor mesti nak dlm aircond. haduiiiiii..Mimi oh Mimi..
Then, di mana kami berdua ada, di situ la dia ada..hahahahaha..mcm anak kan?
kalo balik kg di Perlis, mimi tak banyak ragam sepanjang 6 jam perjalanan ke Perlis.
Alhamdulillah..senang kami nak bawa dia balik kampung..

Tapi satu habit buruk si Mimi ni, dia ni pentingkan diri sikit. dia tak kesah anak dia kat mana. yang penting dia senang..anaknya kami tinggalkan di kampung utk mama..kalo balik kampung, dia tak suka la si anak ni main2 dgn dia. yang si anak pulak asyik la nak berkepit dgn ibunya +_____+
Kesian si Tommy (Nama tommy diberi sebab dia yang paling nakal)

Ni la peneman sunyi saya ^__^



cumi kesayangan iwan =)


ciki dlm kenangan =(
Telah bertukar pemilik dan skrg dia tinggal di putrajaya



Ni la rindu seekor anak pada ibunya =)


Ibu..saya nak tidur sebelah ibu boleh??


Ibu taknak diganggu.huhuhuhu..
[Mimi ni ibu yang pentingkan diri sendiri.hahahaha..
tak suka anaknye dekat2 dgn dia. dpaat penampar free jerk' nanti =( ]


bestnye dapat tidor dengan ibu saye ^_____^


Ibu peluk la saya +___+


Ibu taknak peluk saya tak pe la +____+


Ini jam semuanya masih kecil lagi dlm umur 2 bulan kot.
2 ekor dah dijual =(
cuma tinggal seekor je utk Mimi.

6 komen:

LyNn HaMzAh on Nov 3, 2010, 5:39:00 PM said...

alahai comeynyer kucing...kak lynn suka tau tgk kucing yang comey2...tp x boleh bela sebab kak lynn ada asma...huhuhuhu...

~ShaFiza~ on Nov 4, 2010, 7:13:00 AM said...

huhuhuhu..tak pe la kak lyn kalo jumpe kucing cumel, boleh jugak main kan even tak bela. bahaya kalo ada asma ni asyik main dgn kucing =)

♥cutebabygirl♥ on Nov 4, 2010, 9:54:00 AM said...

comelnyeeeeeee!
suke suke suke! :D

~ShaFiza~ on Nov 4, 2010, 10:58:00 AM said...

cutebabygirl:

of cos la comel ^_____^
tq tq tq..hihihihihi

♥cutebabygirl♥ on Nov 9, 2010, 9:53:00 AM said...

comellllll

tp apsal smua hitam? =='

~ShaFiza~ on Nov 9, 2010, 4:17:00 PM said...

Sebab maknye warna brown nak hitam skit campur pulak bapaknye hitam putih so kuar anak2 pun warna hitam putih jugak ^____^

Related Posts with Thumbnails