Pages

Followers

04 November 2010

' Give Away Nazz@Purple '

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Thursday, November 04, 2010
Reactions: 
Tarikh Tutup Penyertaan : 12 Nov 2010 (12.00 am)

Cerita giveAway datang lagik yer.. GiveAway contest saya yang kedua jemputan dari sahabat blogger saya En. Notami Yang Baik Hati ..baik ke?? mesti la baik hati kan..kalo tak, takkan la Bro Notami ni nak jemput saya join contest ini kan.hikhikhik Thanks En. Notami yang baik hati =)

Ini adalah first GiveAway dari Nazz@Purple.. Purple?? hurm..i like purple very much!!~

Pemenang yang bertuah akan dipilih oleh Cik Nazz@Purple mengikut cabutan bertuah so sape2 yang bertuah tu akan menerima hadiah felt keychain dengan nama anda sendiri dan di belakang keychain pulak akan diletakkan nama sesiapa sahaja yang anda nak seperti nama hubby ke..bf ke..bff ke..dan sebagainye..

Saya mau tag :
So lets support this giveAway =)
pada yang tak kena tag tu, kalo nak join pun amat di alu-alukan =)

4 komen:

Nazz@Purple on Nov 4, 2010, 9:13:00 AM said...

Salam..

yg ni pun kene follow tau http://pinkpurplecraft.blogspot.com/..:D

Nazz@Purple on Nov 4, 2010, 9:52:00 AM said...

Ok..thanks sudi join ;)

BUNGA on Nov 4, 2010, 2:56:00 PM said...

InsyaAllah... gud luck yer :)

gigi rongak on Nov 6, 2010, 11:12:00 PM said...

insyaAllah ada masa Rongak join..thanks

Related Posts with Thumbnails