Pages

Followers

19 November 2011

Update Bukit Gambang Water Park

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Saturday, November 19, 2011
Reactions: 

Assalamualaikum semuaaaa.. 

Last week ada update pasal Bukit Gambang Resort City kan? yeahhh seminggu lepas tu baru lah berkesemapatan ai nak update pasal "percutian sambil bekerja" kami semua di sana. Untuk yang nak bawa anak-anak main air tu memang sesuaaiii sgt la tempatnye sebab main services dia pun memang Water park. 

Selain Water Park, ade juga Funfair, Paintball, Hotel Services, & kereta Kuda. Pendek kata kalau bawa family pegi bercuti tu sangat sesuai la tambah pulak school holiday pun dah bermula kan.. tapi ai ke sana atas urusan kerja so tak de la bercuti sangat. Kesempatan ni juga digunakan utk "rasuah" mak Ani sebab bulan depan kami nak pegi Hong Kong tapi xbawa Mak Ani. hihihihi.. 

Selain meeting, kami buat indoor game je sebab cuaca kat sana hujan. Jom kita sama sama review pics yang ada ok :)) 


My boss, mr. Fariz (berbaju oren) asyik komplain ja xde gambar dia sbb selalu jadi photograper :p 


With Ariani, Anis & Anna


Tambahan si ecah :) 


Ramai-ramai bergambar. ehh ade artis la ;p 


Haaa ultraman ade superman pun ade :p 




Gruop Unit Bayaran 


Mari kita lukis gambar penjenayah menggunakan tangan kiri 


Hanya penjenayah yang kenal penjenayah :)) 


Mari bina Replika 


Bakul kasih sayang


Menggapai bintang 


Persaingan sengit 


boss menilai 


with my mummiii :P


Macam kakak & adik kan :)) 


Iefel tower in love 


BBQ Dinner senyummmm :)) 


Got hamper and famous amos cookies :)) thanks anise! 


free style semuaaa senyummmm :)) 


Last day @ Gambang :)) 




sape bawah 90cm masuk water park free :)) 


amik berkar mane tahu dapat baby girl comel mcm dania juga! ameennnn 


with Ashbie Sofiany :)) 


Mama pusing funfair


hanya menemani tapi xnak main :)


Benda alah ni la yang buatkan kami semua menjerit, pening, pitam, muntah lepas turun huhuhuhu 


xdapat naik kereta kuda dpt bergambar pun jadi laaa :)) 


Caribbean bay Suite Bukit Gambang, Kuantan

Gambar kat dalam water park xde sebab memang ai xmasuk pun. kalo ade anak ke budak2 ke maybe masuk jugak la. Lagipun nak bawa mak ani ke Kuantan plak jumpe saudara kat sana jadi xnak la buang masa kan kalo masuk water park dah makan masa plak. 

Paling penting bilik kat sini memang terbaik la dan luas. jadi kalo satu family tu ade 5-6 org pun xpe standby bawa la toto ke utk tidur. hihihi.. suasana pun sejuk je sebab dekat hutan kan banyak pokok memang sejuk la. tak payah pakai aircorn pun. :)) 

Ape rancangan anda semua utk hujung minggu ni plak? happy weekend semua! 


0 komen:

Related Posts with Thumbnails