Pages

Followers

15 April 2011

Home Stay di Kampung Baru KL

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Friday, April 15, 2011
Reactions: 

Semalam after balik kerja, terus pegi Kampung Baru tengok home stay yang telah di tempah untuk kawan-kawan Incik Hubby nak turun KL weekend ni 20 orang. Bukan x nak bagi diorang duduk di rumah tapi rasanya kalo dah sampai 20 orang mau runtuh rumah tu. hikhikhiks lagipun mungkin nanti diorang tak selelsa nak tidor kan so better cari home stay la budget pun tak mahal sangat.

So petang semalam pegi la tengok macam mana keadaan biliknya di LTM Slumber Lodge hasil dari carian di google. Thanks banyak2 En. Lotfee. Lepas tengok keadaan bilik yang ok, persekitaran yang bersih dan selesa Incik Hubby setuju nak booking terus bilik untuk 20 orang. Harga pun x mahal memang berpatutan la dengan services yang disediakan. 

Terima kasih En. Lotfee. Kalau services memberansangkan, lepas ni boleh lagi kita berurusan :) 


Pejabat LTM Slumber Lodge



0 komen:

Related Posts with Thumbnails