Pages

Followers

21 June 2011

Semangat baru (^_~)

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Tuesday, June 21, 2011
Reactions: 

Assalamualaikum w.b.t
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang

Tiba-tiba semangat nak deco blog sangat membara setelah sekian lama blog ini sunyi sepi tanpa update dari ai. hihihi..Memandangkan kerja-kerja di ofis tak der maka masa yang senggang ini haruslah digunakan dengan sebaik mungkin untuk menaikkan semangat supaya rajin-rajin update blog kan :) 


Terima kasih kepada readers yang sudi singgah di blog ai tinggalkan jejak dan komen. So ai boleh membalas kembali jejak uols. Maklumlah sejak hidup PJJ (perkahwinan jarak jauh) ni semua benda kena buat sendiri tanpa bantuan yang tersayang. that's make me strong :) jadi masa nak berbloging tu agak terhad sebab perlu uruskan hal lain yang lebih penting. 


Insyaallah ai akan perlahan-lahan update blog ni balik. Mungkin kita boleh berkongsi ilmu dan pengalaman kan kawan-kawan. 


Take care.

2 komen:

nonierahman on Jun 21, 2011, 6:00:00 PM said...

wes laki ang p mn?

Lalinkfixa on Jun 22, 2011, 7:31:00 AM said...

hubby aku kerja luar kl skrg. dia selalu ulang alik ps-kl. huhuhu ..

Related Posts with Thumbnails