Pages

Followers

14 April 2011

Nur Qistina Amani

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Thursday, April 14, 2011
Reactions: 
 Assalamualaikum w.b.t

Selepas Incik Hubby balik dari Bangkok , kesempatan yang ada kami gunakan melawat Kak Zai yang baru bersalin. Alhamdulillah dikurniakan baby girl. Sepatutnya hubby Kak Zai si Bob pun pegi jugak Bangkok dengan Incik Hubby tapi memikirkan Kak Zai yang sedang menghitung hari nak bersalin. Nasib baik jugak la Bob x join the club sebab kebetulan Kak Zai bersalin time hubby ke Bangkok. 

Bob ni kawan Incik Hubby. Memang kami rapat mcm adik beradik. Mak Bob tinggal sekali dengan diorang jadi dah mcm mak kami jugak la. Anak bob si wawa pun memang dh close sangat dengan kami ni. Bahagia hidup ada sahabat baik mcm ni. Sykur sangat2. 

Malam tu sampai ja rumah Bob di putrajaya, si Wawa cakap "aunty,aunty, wawa ada baby" . Then aku jawab "baby? mana wawa ambil baby tu?" si kecik ni menjawab "wawa ambil kat spital tadi. Aunty nak ke? bawa la balik baby ni " hihihihi..masih belum boleh terima keadaan yang dia dah jadi "kakak". 


wawa kat sebelah :) 


Nur Qistina Amani


Ada gaya x jadi mummy? 

Harapannya semoga Amani baik-baik aja sihat tubuh badan dan membesar menjadi seorang anak yang solehah. Ameeennn.. 

~ Dan secebis harapan dari kami berdua, semoga Allah s.w.t mendengar permintaan kami yang satu ini~





0 komen:

Related Posts with Thumbnails