Pages

Followers

09 October 2009

KIK Lagik

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Friday, October 09, 2009
Reactions: 
Hai alllsssss...
hmmm...arini ader potluck utk open house kat opis ni..
boleh tahan la ramai gak la yg dtg..
nanti gambo akan diupload kemudian yer..
rini tak sempat la nak upload..
dgn nak kemas opis lg kan jap lagi..
Oppsss..cukup ok..kita bukan nak ckp psl jamuan raya ni..
nanti aku siapkan satu entry khas ok..
Ini pasal KIK yyg aku kena pegi buat kali ke 4 or 5 aku pun xhingat
Ptg ni aku kena g kursus KIK lagik kat Melaka..
mcm besa la..sume org menolak utk pegi kursus ni.
(Kalau kursus lain, bukan main berebut lg ek korang nak pegi)
Ni bukan suka suki punya kursus ni..
ni kursus yg buat merana jiwa & raga, membeban kepala otak aku weiiiiii..
tp xpe, berkat kerjasama kami 5 org ni buat slide..siap jugak walaupun tak la complete sgt..
So aku kat sana mulai ptg ni sampai Isnin ni..(9 - 12 Okt 2009)
Dok la aku kat sana sampai isnin nanti..
burn camtu je la weekend aku ni..huhuhuhu..

So kpd sume kawan ku yg senasib, chaiyok! chaiyok!
Kpd yg tak terlibat tue..
Have a nice weekend..
Bye..

0 komen:

Related Posts with Thumbnails