Pages

Followers

22 October 2012

News Update!!

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Monday, October 22, 2012
Reactions: 
Assalamualaikum w.b.t

Hampir setahun blog ai terbiar tak di update.. banyak sgt perkara lain yg perlu disettle kan terlebih dahulu drp menghapdet bog ni. hihihi..ai sihat Alhamdulillah..anda semua apa khabar? harap semuanya sihat belaka dan happy dgn life masing2 kan..

Tahun 2012 ni mmg xupdate apa pun kan sbb mmg xsempat.. xpa perlahan lahan ai akan aupdate ok. Insyaallah.. Btw, ai dah dapat tukar ke Penang sejak bulan 3 yg lepas lagi. dan perlahan lahan tgh sesuaikan diri dgn keadaan walaupun dah lebih 6 bulan pindah ke sini.. Insyaallah ai akan cuba.. walaupun ai rindu gila dgn life dan kawan2 di kl sana. sob sob sob..

K, nnt kita update satu persatu ok. tata..



0 komen:

Related Posts with Thumbnails