Pages

Followers

14 September 2010

Gathering after 12 years!!~

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Tuesday, September 14, 2010
Reactions: 









Reunion, reunion, reunion!!~
Tu la aktiviti yang semestinya ada pada Hari Raya Aidilfitri memandangkan yang mana keja di perantauan semua mesti balik kampung beraya bersama keluarga so pada Hari Raya Ketiga yang lepas, sempat jugak la saya beraya merangkap menghadiri majlis reunion membe2 sekolah rendah. Rasanya dah 12 tahun tak jumpa. Masing-masing dengan bermacam ragam. Bila dah besar ni, semua dah makin bergaya. Yang lelaki dulunya kalo comot, sekarang dah masing-masing hensem bergaya. Cuma yang tak berubahnya, nakal mcm dulu tu tetap ada.

Thanks to Muzamir sebab willing utk menyediakan dan sponser rumah sebagai tempat perjumpaan. Yang paling penting, mee rebus mmg mantoppp!!~

Rindunya saat-saat belajar dulu. Teringin nak tengok meja kat kelas dulu.

[Guys!!~ Keep in touch ok!!~]

3 komen:

mahira oya on Sep 15, 2010, 2:27:00 PM said...

nice!!
suke gathering..skang dah jadi yearly..

sHi Ma on Sep 29, 2010, 8:18:00 AM said...

salam ziarah kembali...

wah bestnya, selepas 12thn wat gathering, sure byk cerita nk kongsi.. :)

~ShaFiza~ on Sep 29, 2010, 8:52:00 AM said...

oya:
hihihihi..kami baru nak start buat balik gathering!!~

shima:
sudah tentu!!~
kenangan..walaupun dah sedekad lebih berlalu tapi masih tetap utuh di dalam memori :))

Related Posts with Thumbnails