Pages

Followers

03 December 2009

Kemenangan K.Q Gruop

Hasil Nukilan oleh Lalinkfyza at Thursday, December 03, 2009
Reactions: 

Asslamualaikum blog..

Kali ni aku kembali lagi setelah sekian lama aku sepi.
chewah~ hayat...tak hengat donia punya la..ekekkekekeke..
setelah lama aku stop kejap hapdet blog ni ,
kali ni aku kembali utk tunaikan aku punya janji nak hapdet blog ni bila aku dah free skit..
Kali ni nak citer pasal kemenangan group aku pada Konvensyen KIK bulan lepas..

Johan tue beb..
sapa sangka kan?
Rezeki & Kepercayaan yg diperolehi hasil dr kerja keras group aku.
Sume org terkejut bila dah tau result..tambah2 lagi kami sume ni la.
yer la, sebenarnya x jangka pun nak menang, tak target langsung nak menang..
Masuk konvensyen ni sbg arahan dari bos jer..
Tp dah nama pun rezeki kan..kemenangan berpihak pada kami jugak..
Alhamdulillah..Syukur ke hadrat Illahi dgn rezeki ni..
x sia-sia usaha kami..balik lewat mlm nak siapkan slide..
dua mgu sebelum final mmg tekanan hebat la..
mana nak siapkan keja kat opis lagi, nak buat slide lagi.
nak otter slide lagi..hadoiiii..
kalam kelibut sumenye..tp ni lah pengorbanan namanya..
dan atas dasar itu..balasannya yg kami terima sangat setimpal dgn keja yg kami buat..
Tapi..bila dah jadi johan ni..tahun depan kena la bertanding lagi..
Tapi masuk peringkat Wilayah pulak..
Wakil Kementerian Pembangunan Wanita Keluarga Masyarakat
lawan dgn Agensi kerajaan yg lain di peringkat wilayah pulak.
Itu tahun depan punya cerita pulak ok..

Utk Ahli Kumpulan K.Q Group:
En.Hisham, En. Farouk, Pn. Harliza, Cik Mar, Ain, Dila, K.Ina, K. Syuro:
Terima Kasih atas kerjasama yg diberikan.. Ini sume kemenangan kita bersama.. Hasil dari Kerjasama dr sume ahli kumpulan.. Semoga kemenangan berpihak pd kita lg utk tahun hadapan.. InsyaAllah..Aamin..

Jom kita tengok gambar-gambar sekitar Final & Hari Inovasi KPWKM..
Hadiah disampaikan oleh YB Menteri PWKM, Datuk Seri Shahrizal Abd Jalil yg terchentaaa..
Check-it out..



Presenter : Aku & En. Farouk =)


Pengenalan Ahli Kumpulan



CC turun jugak utk beri sokongan =) tQ cc..



Sesi bacaan doa utk mengiringi persembahan kumpulan K.Q
p/s: enterframe pulah mamat JKM WPKL tue.



Sempat lagi bergambar sebelum masuk dewan. Dah la boria sume baju sama jer..
hihihihi..kalo nak tahu..ni la baju korporat ktorg!

0 komen:

Related Posts with Thumbnails